Persondata politik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: studioa.dk

Din aktuelle tilstand: Tillad alle cookies (Nødvendig, Præferencer, Statistik, Marketing).

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 08-06-2019 af Cookiebot:

Nødvendig (2)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
__RequestVerificationToken studioa.dk Hjælper til at forebygge Cross-Site Request Forgery (CSRF) angreb. Session HTTP Cookie
CookieConsent studioa.dk Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 1 år HTTP Cookie

Statistik (4)

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_ga studioa.dk Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP Cookie
_gat studioa.dk Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren 1 dag HTTP Cookie
_gid studioa.dk Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 1 dag HTTP Cookie
collect google-analytics.com Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler. Session Pixel Tracker

Marketing (15)

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_fbp studioa.dk Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 3 mdr. HTTP Cookie
fr facebook.com Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 3 mdr. HTTP Cookie
GPS youtube.com Registrerer et unikt ID på mobile enheder for at muliggøre tracking baseret på geografisk GPS lokation. 1 dag HTTP Cookie
IDE doubleclick.net Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren. 1 år HTTP Cookie
PREF youtube.com Registrerer et unikt ID, der anvendes af Google til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger YouTube vidoer på tværs af forskellige hjemmesider. 8 mdr. HTTP Cookie
test_cookie doubleclick.net Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies. 1 dag HTTP Cookie
tr facebook.com Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. Session Pixel Tracker
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video. 179 dage HTTP Cookie
YSC youtube.com Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Session HTTP Cookie
yt-remote-cast-installed youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-connected-devices youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-device-id youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-fast-check-period youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-session-app youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-session-name youtube.com Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@studioa.dk.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Denne del af vores persondatapolitik beskriver de kategorier af oplysninger, der indsamles af Studio A, hvad enten det sker ved automatisk indsamling eller bliver givet frivilligt af dig.

Automatisk indsamling af information:

• din IP-adresse

• hvilken browser og enhed du bruger

• data indgivet igennem applikationer, du kan downloade via vores hjemmeside

• dato og tidspunkt for dit besøg, og hvordan du bruger vores hjemmeside og tilgår indholdet derpå

• hvorvidt du foretager bestillinger, dine køb og din betalingshistorik

Hvis du er registreret som kunde hos Dresslab, forbinder vi de data, som indsamles automatisk med de andre oplysninger, vi har om dig, som er beskrevet nedenfor. Vi bruger disse oplysninger til flere formål, som beskrevet nedenfor.

Oplysninger du indgiver, når du opretter en konto eller foretager et køb:

• navn

• kontaktoplysninger (såsom e-mailadresse, fysisk adresse, telefonnummer)

• adgangskode

• betalingsoplysninger (såsom betalingskort eller bankoplysninger)

Informationer du giver, når du skriver en anmeldelse, deltager i en konkurrence eller kontakter kundeservice

Hvis du indgiver personoplysninger, når du anmelder et produkt, gælder vilkår og betingelser for anmeldelser for vores behandling af dine oplysninger.

Når du deltager i en konkurrence eller udlodning, kan du dele personoplysninger, som vi offentliggør, hvis du vinder.

Du kan også give personoplysninger, når du kontakter vores kundeservice.

Du har mulighed for ikke at give personoplysninger. Hvis du ikke giver personoplysninger, kan du dog blive udelukket fra at bruge nogle af vores hjemmesidefunktioner eller afgive bestillinger på vores produkter. Desuden vil vores hjemmeside have begrænset funktionalitet, hvis du ikke lader os lægge visse cookies på din computer (se yderligere informationer om cookies ovenfor).

 

Hvorfor indsamler vi disse informationer?

Vi bruger de indsamlede personoplysninger om dig til:

• at gennemføre din bestilling og kunne tilbyde en relevant kundeservice;

• at vedligeholde, forbedre og administrere vores hjemmeside,

• at informere dig om produkter, der kan være interessante for dig,

• at forbedre og personalisere din oplevelse online, vores tjenester og vores kommunikation med dig,

• at identificere og forhindre svindel,

• at forbedre vores netværks- og informationssystemers sikkerhed,

• bedre at forstå, hvordan vores besøgende bruger vores hjemmeside, samt undersøge vores kampagners og reklamers effektivitet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Studio A
Vestergade 31
DK-8600 Silkeborg
Klinik: Tlf. 222 666 20
Uddannelser: Tlf. 42 58 4321
e-mail: mail@studioa.dk

Scroll To Top