Hydra glow peeling - få smuk hud

Behandling af forstørrede porrer, fine linjer og urenheder (passer til alle)

2.500

Opnå en smuk og glødfuld hud med Hydra Glow Peeling, af dygtige kosmetiske behandlere

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Få en ren og ensartet hud

se andres resultater med Hydra Glow peeling lavet efter deres ønske

Hvad er Hydra Glow Peeling?

Hvad er Hydra glow peeling og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Hvad er Hydra Glow Peeling?

Hvad er Hydra Glow peeling og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Vil du gerne have en fin og ensartet hud året rundt (eller undgå accellereret ældning)? Hydra Glow Peeling renser huden i dybden og fornyer hudcellerne, i en effektiv og virksom 3-step procedure med Hydra Glow maskinen.

Følelsen af en glat og velplejet hud kender vi alle. Den kommer og går. Men det behøver den ikke længere. Hydra Glow Peeling er behandlingen, som vedvarende holder din hud glødfuld og pæn.

Først, fjerner vi overfladiske skæl og åbner nænsomt porrerne, således huden kan afrenses effektivt i dybden.

Næste step er blødgørelse af de underliggende urenheder, hvor vi anvender en sikker frugtsyre. Resultat er urenhederne opløses og fjernes herigennem nemmere fra huden.

I Hydra Glow Peeling proceduren er sidste step at fjerne urenhederne med et vacuumbaseret system, hvor vi samtidig anvender salicylsyre, som afhjælper processen væsentligt.

Resultat er en helt ren hud, hvor alle urenheder og døde hudceller er væk.

Vi afslutter med Bio-Lifting af huden, som gør 9 ud af 10 dråber serum optages fuldt i huden. Normalt optages kun 1 ud af 10 dråber. Det har afgørende betydning for din hud.

Du ligger herefter med maske på 5-10 minutter, hvorefter du er færdig med behandlingen.

Vi kommer altid med vores professionelle hudpleje anbefaling, således du får maksimal effekt af Hydra Glow Peeling.

Alle hudtyper

Alle hudtyper kan behandles med Hydra Glow Peeling – med lige gode resultater! Vi tilpasser altid behandlingen til dig.

Hudlæge kontrollerer

Vi har tilknyttet hudlæge, som sørger for alt går rigtigt til. Derfor kan vi leverer et tårnhøjt niveau inden for peelinger.

Giver fin hudstruktur

Din hud vil opleves blødere, finere og mere ensartet. Det er en effektiv behandling, som giver reelle resultater.

Hydra Glow Peeling

Sådan foregår et forløb med Hydra Glow peeling

1. Hudanalyse og samtale 1. gang

Når du vælger Hydra Glow Peeling, bruger vi altid en halv time ekstra første gang. Her analyserer vi din hud med Woods Light og kigger detaljeret efter din hudtype. Behandlingen tilpasses dig. Vi kigger samtidig også på den perfekte hudpleje sammensætning til dig, således du ved, du får det optimale ud af behandlingen.

2. På behandlingens dagen

Behandlingen tager samlet set 1 time. Her tager vi din hud igennem vores 3-step producere med Hydra Glow Peeling, samt Biolifting af din hud og efterfølgende maske.

Bio-Lifting af huden gør 9 ud af 10 dråber serum optages fuldt i huden. Normalt optages kun 1 ud af 10 dråber. Det har vital betydning for din huds ældning.

Masken giver en aktiv effekt og beroliger huden. Herefter kan din hverdag fortsætte som normalt. Vi anbefaler brug af solcreme året rundt, men især efter denne behandling.

3. Efterfølgende opfølgning

Huden kan være lidt rødlig, lidt øm og du kan mærke en prikken i huden efterfølgende. Det er vigtigt, at du holder dig som meget som muligt ude af solen i 14 dage efter, og bruger solcreme løbende.

Efter 4 uger kan du komme til genbehandling. Vi anbefaler en serie på 3 behandlinger som minimum, men mest populært er det at komme løbende til behandlingen, som du ville gøre det hos en kosmetolog.

Hydra Glow Peeling

SÅDAN FOREGÅR ET FORLØB MED HYDRA GLOW PEELING

Isabella dybderenser kvindes hud med hydra glow peeling - giver smuk og glødfuld hud

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske behandlere med speciale i Hydra Glow peeling

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske behandlere med speciale i Hydra Glow peeling

Vi tror på, at erfaring og passion i et potpourri, er vejen til at mødekommende dine ønsker til resultatet. Denne peeling er en behandling, som vi anbefaler til alle, fordi vores erfaring siger os, at stort set alle oplever resultater, der overgår forventningerne. I alt ydmyghed.

Huden er hjørnestenen i vores ansigt og at have Hydra Glow Peeling som en grundlæggende behandling, alle kan få, med gode resultater, er med til at gøre vores arbejde taknemmeligt.

Vores passion, er at lytte til dine behov, og derfor inviterer vi altid ind til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi taler om hvad Hydra Glow Peeling kan gøre for dig, og viser dig resultater fra andre, som er kommet hos os. Vi afsætter altid god tid og har således mindst 30 minutter.

At tale om, hvad vi kan gøre for dig, og hvordan vi kan imødekomme dine forventninger, er helt centralt, og derfor taler vi typisk ret bredt, og ikke kun om Hydra Glow Peeling. 

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

I gennem klinikvirke siden 2015, har vi behandlet mere end 10.000 forskellige mennesker, med eget unikke udgangspunkt.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcis, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

Billede 23.11.2021 10.01.33

“Efter jeg har fået peeling, er min hud blevet rigtig fin og ensartet. Det er jeg rigtig, rigtig glad for. Jeg føler helt generelt i gode hænder hos Studio A. Det er vigtigt for mig jeg er i trygge hænder. Især når det gælder min hud og mit ansigt”.

Elma FØR

@Elma / foodbyelma – Aarhus

“Jeg har en uensartet hud, som jeg godt kunne tænke mig at gøre noget ved. Valget faldt på Studio A, fordi det var her, jeg følte mig mest tryg. Resultat er heller ikke til at tage fejl af. Min hud er blevet meget fin og pæn. Jeg er super glad!”

Skærmbillede 2022-05-05 kl. 12.23.49

@Tina Madsen – Aarhus C

“Jeg er kommet hos Studio A i mere end 3 år – og det kommer jeg aldrig til at stoppe med igen. De er dybt professionelle og jeg føler mig utrolig tryg, når jeg får behandling. Tillid til behandleren er det vigtigste for mig – og det har jeg til Studio A’s behandlere!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.19.00

@Rikke Moritz – Silkeborg

“For mig var det sindssygt vigtigt, at behandlingen blev holdt på et naturligt plan. Jeg kunne se, at furerne, især i panden, blev dybere og dybere. Der vil jeg gerne forebygge også. Alle de ting blev opfyldt af Studio A, og jeg er mega glad for resultatet!”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster Hydra Glow Peeling?

Se priserne på vores prissektion her på hjemmesiden.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Vi anbefaler, at du kommer månedligt, hvis du ønsker at vedligeholde en smuk og finstruktureret hud. Ønsker du et her og nu resultat, kan en serie af 3 behandlinger gøre en stor forskel.

Gør det ondt?

Nej. Det kan stikke og prikke lidt i huden, men ikke noget smerteligt. Vi anvender vacuum, til at suge alle urenhederne op, som dog heller ikke giver anledning til smerte.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Vi ser altid en forbedring i hudstrukturen, fordi de døde hudceller fjernes fra overfladen. Det er vigtigt, at du får 3 behandlinger, for at opnå den ønskede effekt.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved Hydra Glow peeling?

Vi anbefaler du holder dig ude af solen i 14 dage efter behandling. De øverste hudceller er fjernet, og derfor er den underliggende hud lidt rødlig og sensitiv.

Skal jeg holde mig ude af solen?

Ja, mindst 14 dage efter behandlingen.

Hvorfor skal jeg vælge Hydra Glow?

Det er en behandling, som også har budget i fokus. Vil du gerne løbende gøre noget godt for din hud, og gerne månedligt, er dette en perfekt behandling at komme ind til.

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Men! Lige med Hydra Glow Peeling, er behandling nålefri, og du vil derfor ikke skulle skele til dette i denne omgang.

Hvor hurtigt kan jeg se resultaterne?

Allerede efter behandlingen vil du kunne se en effekt, fordi vi effektivt har fjernet de døde celler. I dagene og ugerne herefter, vil du se de kemiske processer starte og løbende give din hud finere struktur, mere glød og større ensartethed.

Book en gratis konsultation

Få en smuk hud hos Studio A med Hydra glow Peeling

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.