FEDTFRYSNING - KOM PERMANENT AF MED FEDTDEPOTERNE

Priser fra

3.500,-

Slip af med de genstridige fedtdepoter permanent med X-Freeze NXT Fedtfrysning. Behandler alle områder på kroppen.

Alle konsultationer i AalborgAarhus eller Silkeborg er altid gratis og uforpligtende uanset hvilken kosmetisk sygeplejerske du vælger tid hos.

Resultater ved fedtfrysning

FEDTFRYSNING FØR OG EFTER

Hvad er Fedtfrysning?

HVAD ER FEDTFRYSNING OG HVORFOR ER X-FREEZE NXT MEST EFFEKTIV?

Fedtfrysning

Hvad er Fedtfrysning?

HVAD ER FEDTFRYSNING OG HVORFOR ER X-FREEZE NXT MEST EFFEKTIV?

Fedtfrysningsteknologien, som oprindeligt blev opfundet i 2009 på Massachussets Institute of Technology, har sat et ny standard på området, hvor du med en ikke-kirurgisk behandling kan opnå bedre og mere permanent resultater, end hidtil.

Således kan vi med X-Freeze NXT, som er baseret på det oprindelige opfund, reducere op til 30% af de underliggende fedtdepoter, ved bare 1 behandling. Vi nedkøler fedtcellerne, som ligger i subcutis, underhuden, til -10 grader, i 45-60 minutter, som forårsager krystallering af disse celler.
Resultatet er, at vi udskiller de behandlede fedtceller igennem lymfebanerne og ultimativt urinen.

De krystalliserede fedtceller kommer som udgangspunkt ikke tilbage, med mindre en kraftig øgning fremprovokerer skabelsen af nye fedtceller. Det betyder, at du på området, hvor du har modtaget behandling, kan se frem til en permanent fedtreduktion.

Når du bliver behandlet med Fedtfrysning, følger normalt ikke større gener med. Langt de fleste kan fortsætte hverdagen som normalt, og nyde godt af den langtidsvirkende fedtreduktion, som over en periode på op til 8-12 uger, vil nå det fulde resultat.

Evidensbaseret

Fedtfrysning med X-Freeze NXT er baseret på oprindelig teknologi fra Massachussets Institute of Technology i USA.

Stor sikkerhed

Tyske ingeniører har udviklet denne topsikre maskine. Det er din garanti for sikkerhed og effektivitet.

Mest holdbare resultat

Teknologien er bevist mere permanent virksom end fedtsugning. 22% flere fik et permanent med fedtfrysning resultat ifølge studier.

Et forløb med Fedtfrysning hos Studio A

SÅDAN FOREGÅR ET FORLØB MED FEDTFRYSNING

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg.

2. På behandlingens dagen

Dette kan være samme dag som konsultationen. Vi måler og tegner op på dine ønskede områder for behandling. Herefter starter behandlingen, hvor du ligger på behandlerstolen 45-60 minutter, alt efter område. Efter endt behandling, masseres på områderne i 2-5 minutter, hvor at skabe forøget cirkulation. Rødme og ømhed kan opstå i typisk 1-3 dage. Du kan normalt fortsætte hverdagen som du plejer.

3. Efterfølgende opfølgning

Resultatet af behandlingen har du efter 8-12 uger, men du ser begyndende resultater efter 3-4 uger. Vi anbefaler en serie på 3 behandlinger for det bedste resultat. Genbehandling kan ske efter 4 uger.

Et forløb med Fedtfrysning hos Studio A

Sådan foregår et forløb med Fedtfrysning

Mød behandlerne hos Studio A

KOSMETISKE SYGEPLEJERSKER MED SPECIALE I FEDTFRYSNING

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med stor erfaring i Fedtfrysning

Inden du får din første Fedtfrysning med X-Freeze NXT, gennemgår du grundigt, til en konsultation, forløbet med en veluddannet og dygtig kosmetisk sygeplejerske. Sammen, adresserer vi dig behov for behandling og de forskellige steps. At du følger dig tryg og velinformeret, er hjørnestenen i at gæste Studio A. Behandling kan starte umiddelbart efter konsultation.

Det er muligt at kombinere flere områder ad gangen, f.eks. mave og inderlår, men vi anbefaler, af hensyn til kroppens sundhed og belastning, at maksimalt 2-3 områder behandles i serier, på én gang.
For bedste mulige resultat, anbefaler vi, alt efter område på kroppen, 2 eller 3 behandlinger, med 4 ugers mellemrum. Vælger du en serie på 3 behandlinger, kan du købe et klippekort herpå, og spare 10%.

Fuld tryghed

30 minutters tryghedskonsultation inden behandling, hvor alt info om behandlingen opnås.

Erfaringsrige

Vi har mere end 1.000 Fedtfrysninger med X-Freeze NXT på CV’et og har udført behandlingen siden 2017.

Omhyggelige

Grundighed og omhyggelighed skaber gode resultater. Derfor sætter vi god tid af til behandlingen.

Hvad koster fedtfrysning?

Pris for fedtfrysning med X-Freeze NXT

Konsultation0,-
1 område3.500,-
2 områder5.250,-
3 områder7.000,-

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

unnamed

@Isabell Jürgensen – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber 2 gange hos Studio A, og jeg har opnået et fantastisk resultat. Personalet er yderst professionelle samt søde, så jeg følte mig i trygge hænder igennem hele forløbet. Jeg vil helt klart anbefale Studio A til dem der overvejer at få lavet læber.”

Melissa-2

@Yasmin – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber hos Stine ved Studio A inde i Aarhus. Og kan kun anbefale at få lavet hos Stine, hun giver en grundig og professionel vejledning, og har derudover også meget forståelse for hvis man ønsker et naturligt look.”

Camilla, Ålborg-2

@Camilla – Aalborg

“Jeg har nu fået lavet både fillers i læber, hage og kindben hos Katrine, Studio A i Aalborg og jeg bliver lige imponeret over resultatet hver gang. Katrine og teamet er top professionelle og man føler sig tryg og sikker hele vejen igennem. De varmeste anbefalinger til den fantastisk dygtige Katrine og de andre piger hos Studio A. Med deres hjælp kan jeg være den bedste udgave af mig selv.”

Mana, 21 år, Aarhus -1

@Mana Rafeian – Silkeborg

“Jeg fik lavet fillers i læberne af Christine! Jeg er SÅ tilfreds med resultatet og servicen. Følte mig super tryg og man følte som kunde at der blev lyttet til ens ønsker – kan helt klart anbefales, det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg får lavet læber ved Studio A❤️”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar omkring fedtfrysning

Tags:

Fedtfrysning silkeborg

Hvad er prisen for fedtfrysning?

3.200 pr. område. Vælger du flere områder i samme behandling, får du 50% på disse. De hyppigst behandlede områder er: fedtfrysning af hage (dobbelthage), mave, lår og baller.

Hvor mange områder kan jeg vælge ad gangen?

Vi anbefaler 2 områder. Er dobbelthage et af dem, kan du vælge et mere. Derfor 2 områder, eller 2 områder + dobbelthage.

GØR FEDTFRYSNING ONDT?

Det kan føles lidt ubekvemt de første 5 minutter, fordi fedtet suges op i koppen, men herefter har langt de fleste intet ubehag.

KAN JEG VÆRE SIKKER PÅ ET GODT RESULTAT MED FEDTFRYSNING?

Behandlingen er bevist mere effektiv til permanente resultater, end fedtsugning og lipolaser, ifølge studier på området. Fedtfrysning giver det mest ensartede og permanente resultat, af alle alternativer på markedet.

KAN JEG FINANSIERE MINE BEHANDLINGER MED FEDTFRYSNING?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

ER DER BIVIRKNINGER VED FEDTFRYSNING?

Rødme og ømhed kan opstå i typisk 1-3 dage. Har du fået behandling på fx arme, hvor der er en høj koncentration af muskelmasse, kan der komme lette blå mærker. De forsvinder dog typisk efter ca. 7 dage. Du kan normalt fortsætte hverdagen som du plejer.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

Resultatet kommer ikke med det samme, men efter 3-4 uger. Derfor skal du være tålmodig i starten, men herefter kommer resultaterne.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Vi anbefaler næsten altid en serie på 3 behandlinger. Men alt efter ønske til resultat, kan flere behandlinger også foretages.

HVORFOR ER DER FORSKEL PÅ PRIS MELLEM KLINIKKERNE?

Pris og kvalitet hænger oftest sammen. Vi har valgt at arbejde med en tysk produceret maskine, hvor vi selv har været inde over design processen. Vi vægter effektivitet, kvalitet og sikkerhed over alt andet.

Kan jeg få behandling præcis hvor jeg ønsker det?

I udgangspunktet kan alle fedtdepoter på kroppen behandles, herunder også mandebryster, BH-deller og kærlighedshåndtag.

Hvornår har jeg det endelig resultat af behandlingen?

Der går 8-12 uger inden du har resultatet af den behandling, du har fået. Får du genbehandling efter 4 uger, har du således flere løbende resultater undervejs. Du begynder at kunne se resultater af din behandling efter 3-4 uger.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om Fedtfrysning har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

fedtfrysning århus
fedtfrysning hage
fedtfrysning priser
fedtfrysning aalborg
frys fedt væk
fedtfrysning tilbud
fedtfrysning pris

Book en gratis konsultation

Kom af med fedtdepoterne hos Studio A med X-Freeze NXT Fedtfrysning

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler enten i Århus, Aalborg eller Silkeborg.