FEDTFRYSNING - KOM PERMANENT AF MED FEDTDEPOTERNE

Fedtfrysning med X-Freeze NXT

Fra 4.000 (-50% på tilvalg)

Slip af med de genstridige fedtdepoter permanent med X-Freeze NXT Fedtfrysning. Behandler alle områder på kroppen.

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Resultater ved fedtfrysning

FEDTFRYSNING FØR OG EFTER

Hvordan fedtfrysning fungerer

Hurtig, afslappende og effektiv fedtfrysning

Trin 1

OPMÅLNING AF OMRÅDET

Området du ønsker behandlet bliver opmålt for at dokumentere fremgangen og for at præcisere, hvor påsætningen skal placeres.

Trin 2

PÅSÆTNING I 60 MINUTTER

Mundstykket påsættes i 60 minutter, her suges området op i mundstykket og afkøles til -10 grader. Her kan du begå dig med andre aktiviteter imens du venter.

Trin 3

LET MASSAGE AF OMRÅDET

Mundstykket fjernes og området masseres let. Behandlingen er færdig og du kan fortsætte din dag.

Hvad er Fedtfrysning?

HVAD ER FEDTFRYSNING OG HVORFOR ER X-FREEZE NXT MEST EFFEKTIV?

Afspil video

Anne fortæller om sit X-Freeze NXT-forløb, som reducerede fedtdepoterne på maven væsentligt.

Hvad er Fedtfrysning?

HVAD ER FEDTFRYSNING OG HVORFOR ER X-FREEZE NXT MEST EFFEKTIV?

Fedtfrysningsteknologien, som oprindeligt blev opfundet i 2009 på Massachussets Institute of Technology, har sat et ny standard på området, hvor du med en ikke-kirurgisk behandling kan opnå bedre og mere permanent resultater, end hidtil.

Således kan vi med X-Freeze NXT, som er baseret på det oprindelige opfund, reducere op til 30% af de underliggende fedtdepoter, ved bare 1 behandling. Vi nedkøler fedtcellerne, som ligger i subcutis, underhuden, til -5 grader, i 60 minutter, som forårsager krystallering af disse celler.
Resultatet er, at vi udskiller de behandlede fedtceller igennem lymfebanerne og ultimativt urinen.

De krystalliserede fedtceller kommer som udgangspunkt ikke tilbage, med mindre en kraftig øgning fremprovokerer skabelsen af nye fedtceller. Det betyder, at du på området, hvor du har modtaget behandling, kan se frem til en permanent fedtreduktion.

Når du bliver behandlet med Fedtfrysning, følger normalt ikke større gener med. Langt de fleste kan fortsætte hverdagen som normalt, og nyde godt af den langtidsvirkende fedtreduktion, som over en periode på op til 8-12 uger, vil nå det fulde resultat.

Evidensbaseret

Fedtfrysning med X-Freeze NXT er baseret på oprindelig teknologi fra Massachussets Institute of Technology i USA.

Stor sikkerhed

Tyske ingeniører har udviklet denne topsikre maskine. Det er din garanti for sikkerhed og effektivitet.

Mest holdbare resultat

Teknologien er bevist mere permanent virksom end fedtsugning. 22% flere fik et permanent med fedtfrysning resultat ifølge studier.

Et forløb med Fedtfrysning hos Studio A

SÅDAN FOREGÅR ET FORLØB MED FEDTFRYSNING

Afspil video om Anne får fedtfrysning på maven med X-Freeze nxt og slipper af med 30% fedtdepot
1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg.

2. På behandlingens dagen

Dette kan være samme dag som konsultationen. Vi måler og tegner op på dine ønskede områder for behandling. Herefter starter behandlingen, hvor du ligger på behandlerstolen 45-60 minutter, alt efter område. Efter endt behandling, masseres på områderne i 2-5 minutter, hvor at skabe forøget cirkulation. Rødme og ømhed kan opstå i typisk 1-3 dage. Du kan normalt fortsætte hverdagen som du plejer.

3. Efterfølgende opfølgning

Resultatet af behandlingen har du efter 8-12 uger, men du ser begyndende resultater efter 3-4 uger. Vi anbefaler en serie på 3 behandlinger for det bedste resultat. Genbehandling kan ske efter 4 uger.

Fedtfrysning hos Studio A

BEHANDLINGSOPLEVELSER MED FEDTFRYSNING

Afspil video

Naja får Fedtfrysning med X-Freeze på inderlår, dobbelthage og mave.

Afspil video

Fedtfrysning hjalp Luna af med genstridige fedtdepoter på maven.

Afspil video

Start til slut: Se en behandling med X-Freeze Fedtfrysning 

Mød behandlerne hos Studio A

KOSMETISKE SYGEPLEJERSKER MED SPECIALE I FEDTFRYSNING

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med stor erfaring i Fedtfrysning

Inden du får din første Fedtfrysning med X-Freeze NXT, gennemgår du grundigt, til en konsultation, forløbet med en veluddannet og dygtig kosmetisk sygeplejerske. Sammen, adresserer vi dig behov for behandling og de forskellige steps. At du følger dig tryg og velinformeret, er hjørnestenen i at gæste Studio A. Behandling kan starte umiddelbart efter konsultation.

Det er muligt at kombinere flere områder ad gangen, f.eks. mave og inderlår, men vi anbefaler, af hensyn til kroppens sundhed og belastning, at maksimalt 2-3 områder behandles i serier, på én gang.
For bedste mulige resultat, anbefaler vi, alt efter område på kroppen, 2 eller 3 behandlinger, med 4 ugers mellemrum. Vælger du en serie på 3 behandlinger, kan du købe et klippekort herpå, og spare 10%.

Fuld tryghed

30 minutters tryghedskonsultation inden behandling, hvor alt info om behandlingen opnås.

Erfaringsrige

Vi har mere end 1.000 Fedtfrysninger med X-Freeze NXT på CV’et og har udført behandlingen siden 2017.

Omhyggelige

Grundighed og omhyggelighed skaber gode resultater. Derfor sætter vi god tid af til behandlingen.

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

Skærmbillede 2022-05-05 kl. 12.23.49

@Tina Madsen – Aarhus C

“Jeg er kommet hos Studio A i mere end 3 år – og det kommer jeg aldrig til at stoppe med igen. De er dybt professionelle og jeg føler mig utrolig tryg, når jeg får behandling. Tillid til behandleren er det vigtigste for mig – og det har jeg til Studio A’s behandlere!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.19.00

@Rikke Moritz – Silkeborg

“For mig var det sindssygt vigtigt, at behandlingen blev holdt på et naturligt plan. Jeg kunne se, at furerne, især i panden, blev dybere og dybere. Der vil jeg gerne forebygge også. Alle de ting blev opfyldt af Studio A, og jeg er mega glad for resultatet!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.25.35

@Thomas Bennedsen – Vejle

“Jeg synes ikke det gør ondt at få lavet behandling – og det faktisk vildt nok fordi jeg har nålestræk. Jeg valgte Studio A, fordi tilgangen er, at det skal være naturligt. Jeg har efterhånden fået lavet en del forskellige behandlinger hos Studio A – og giver mine varmeste anbefalinger.”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.29.45

@Camilla Ertmann – Arden

“Fagligt dygtige behandlere og at naturlighed er i fokus, er det vigtigste for mig. Det er et virkeligt dejligt sted at komme, fordi jeg føler mig i trygge hænder, og ved, at resultatet bliver som jeg ønsker det. Studio A synes jeg lever op til de meget høje krav, jeg stiller til en klinik.”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar omkring fedtfrysning

Hvad er prisen for fedtfrysning?

Se priserne på vores prissektion her på hjemmesiden.

Hvor mange områder kan jeg vælge ad gangen?

Vi anbefaler 2 områder. Er dobbelthage et af dem, kan du vælge et mere. Derfor 2 områder, eller 2 områder + dobbelthage.

GØR FEDTFRYSNING ONDT?

Det kan føles lidt ubekvemt de første 5 minutter, fordi fedtet suges op i koppen, men herefter har langt de fleste intet ubehag.

KAN JEG VÆRE SIKKER PÅ ET GODT RESULTAT MED FEDTFRYSNING?

Behandlingen er bevist mere effektiv til permanente resultater, end fedtsugning og lipolaser, ifølge studier på området. Fedtfrysning giver det mest ensartede og permanente resultat, af alle alternativer på markedet.

KAN JEG FINANSIERE MINE BEHANDLINGER MED FEDTFRYSNING?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

ER DER BIVIRKNINGER VED FEDTFRYSNING?

Rødme og ømhed kan opstå i typisk 1-3 dage. Har du fået behandling på fx arme, hvor der er en høj koncentration af muskelmasse, kan der komme lette blå mærker. De forsvinder dog typisk efter ca. 7 dage. Du kan normalt fortsætte hverdagen som du plejer.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

Resultatet kommer ikke med det samme, men efter 3-4 uger. Derfor skal du være tålmodig i starten, men herefter kommer resultaterne.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Vi anbefaler næsten altid en serie på 3 behandlinger. Men alt efter ønske til resultat, kan flere behandlinger også foretages.

HVORFOR ER DER FORSKEL PÅ PRIS MELLEM KLINIKKERNE?

Pris og kvalitet hænger oftest sammen. Vi har valgt at arbejde med en tysk produceret maskine, hvor vi selv har været inde over design processen. Vi vægter effektivitet, kvalitet og sikkerhed over alt andet.

Kan jeg få behandling præcis hvor jeg ønsker det?

I udgangspunktet kan alle fedtdepoter på kroppen behandles, herunder også mandebryster, BH-deller og kærlighedshåndtag.

Hvornår har jeg det endelig resultat af behandlingen?

Der går 8-12 uger inden du har resultatet af den behandling, du har fået. Får du genbehandling efter 4 uger, har du således flere løbende resultater undervejs. Du begynder at kunne se resultater af din behandling efter 3-4 uger.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om Fedtfrysning har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

fedtfrysning århus
fedtfrysning hage
fedtfrysning priser
fedtfrysning aalborg
frys fedt væk
fedtfrysning tilbud
fedtfrysning pris

Book en gratis konsultation

Kom af med fedtdepoterne hos Studio A med X-Freeze NXT

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.