FEDTFRYSNING MED X-FREEZE NXT

Genstridige fedtdepoter, som synes permanente og umulige at komme til livs, selv med intensiv træning og kostforbedring, er med den nyeste Fedtfrysningsteknologi, X-Freeze NXT, mulige at fjerne. Endda permanent!

Maven, ridelårene, BH-dellerne eller f.eks. hængende overarms fedtdepoter? Med denne evidensbaserede teknologi reduceres fedtdepoterne, efter behandling, med 20-30%, over en periode på 8-12 uger.

I udgangspunktet kan alle fedtdepoter på kroppen behandles, og lige effektivt.

Kom permanent af med genstridige fedtdepoter

De fleste har forsøgt sig med slidsommelig træning og en stram kostplan, uden maven, lårene eller måske BH-dellerne er forsvundet. Og det kan der være en god grund til.

Kroppens lagring af fedtdepoter bestemmes fra naturens side. Det er ikke muligt at målrette områdebestemt reduktion af fedtdepoter, fra kalorieunderskud igennem kost og træning.

Genetikken bestemmer, hvilke fedtdepoter, der reduceres først, og vi desarmeres til statister i vores eget kropslige liv, hvis vi kun tyer til kost og træning, uden at overveje andre muligheder.

Fedtsugning eller Lipolaser har tidligere været de mest effektive redskaber. Men ujævne resultater og kun med en begrænset permanent effekt, har sammen med behovet for et kirurgisk indgreb, gjort til innovation inden for permanent fedtreduktion.

Evidensbaseret teknologi

Fedtfrysningsteknologien, som oprindeligt blev opfundet i 2009 på Massachussets Institute of Technology, har sat et ny standard på området, hvor du med en ikke-kirurgisk behandling kan opnå bedre og mere permanent resultater, end hidtil.

Således kan vi med X-Freeze NXT, som er baseret på det oprindelige opfund, reducere op til 30% af de underliggende fedtdepoter, ved bare 1 behandling. Vi nedkøler fedtcellerne, som ligger i subcutis, underhuden, til -10 grader, i 45-60 minutter, som forårsager krystallering af disse celler.

Resultatet er, at vi udskiller de behandlede fedtceller igennem lymfebanerne og ultimativt urinen.

De krystalliserede fedtceller kommer som udgangspunkt ikke tilbage, med mindre en kraftig øgning fremprovokerer skabelsen af nye fedtceller. Det betyder, at du på området, hvor du har modtaget behandling, kan se frem til en permanent fedtreduktion.

Når du bliver behandlet med Fedtfrysning, følger normalt ikke større gener med. Langt de fleste kan fortsætte hverdagen som normalt, og nyde godt af den langtidsvirkende fedtreduktion, som over en periode på op til 8-12 uger, vil nå det fulde resultat.

Fuld tryghed før første behandling

Inden du får din første Fedtfrysning med X-Freeze NXT, gennemgår du grundigt, til en konsultation, forløbet med en veluddannet og dygtig kosmetisk sygeplejerske. Sammen, adresserer vi dig behov for behandling og de forskellige steps. At du følger dig tryg og velinformeret, er hjørnestenen i at gæste Studio A. Behandling kan starte umiddelbart efter konsultation.

Det er muligt at kombinere flere områder ad gangen, f.eks. mave og inderlår, men vi anbefaler, af hensyn til kroppens sundhed og belastning, at maksimalt 2-3 områder behandles i serier, på én gang.

For bedste mulige resultat, anbefaler vi, alt efter område på kroppen, 2 eller 3 behandlinger, med 4 ugers mellemrum. Vælger du en serie på 3 behandlinger, kan du købe et klippekort herpå, og spare 10

Behandlingsområder

BRUG DEN NYESTE TEKNOLOGI

Sund kost og motion er ikke altid nok i kampen mod de stædige fedtdepoter, men X-Freeze er den nye teknologi, der kan være den løsning, der passer til dig!

Book en tid til en gratis konsultation, hvis du vil høre mere om mulighederne. Det er gratis og uforpligtende.

Pris for Permanent fedtfrysning

Konsultation 0 DKK
Mave øvre eller nedre – 1 påsætning 2.500 DKK
Dobbelt hage – 1 påsætning 2.500 DKK
Mave øvre og nedre – 2 små påsætninger ELLER 1 stor påsætning 3.200 DKK
Sideben/kærlighedshåndtag (begge) – 2 påsætninger 3.200 DKK
Ridelår (begge) – 2 påsætninger 3.200 DKK
Inderlår (begge) – 2 påsætninger 3.200 DKK
Mormor arme (begge) – 2 påsætninger 3.200 DKK
Knæ (begge) – 2 påsætninger 3.200 DKK
BH-deller (begge) – 2 påsætninger 3.200 DKK
Mandebryster (begge) – 2 påsætninger 3.200 DKK
Kompressionsprogram 500 DKK

Vigtig information

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Afspil video

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med både botox, filler og laser, når vi skal hjælpe din hud bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.