Reducer eller fjern Cellulite (appelsinhud) i Silkeborg

Priser fra

4.500

Få glatte ben, balder eller mave ved at slippe af med appelsinhuden – alt behandling udført af kosmetiske sygeplejersker

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Afspil video

Få indblik i behandling af appelsinhud

Sådan foregår en cellulite behandling

Afspil video

Resultater med Cell forløb

Behandling af cellulite og appelsinhud

Cellulite og appelsinhud

HVAD ER CELLULITE OG HVORFOR GIVER ET CELL FORLØB BEDST MULIGT RESULTAT?

Microsclerosering af karsprængninger på ben eller synlige kar i Studio A i Silkeborg af Mia

Cellulite og appelsinhud

Hvad er cellulite og hvorfor giver et cell forløb bedst muligt resultat?

Cellulite er en almindelig kosmetisk tilstand, der påvirker udseendet af huden, især på hofter, lår, balder og mave. Det er kendetegnet ved ujævnheder, buler eller fordybninger i huden, der ofte ligner appelsinskal eller cottage cheese.

Cellulite er mere almindelig hos kvinder end hos mænd og påvirker mennesker i alle størrelser og former. Op mod 90% af kvinder har cellulite i en form.

Årsagerne til cellulite er ikke fuldt ud forstået, men der er flere faktorer, der menes at bidrage til dens udvikling:

  • Strukturelle faktorer: Cellulite opstår, når fedtceller under huden trænger op i bindevævet og danner ujævnheder. Bindevævet har fibrous septa (septum), der forbinder huden til det underliggende muskelvæv. Hvis disse septa er svage eller stive, kan de tillade, at fedtcellerne trænger op og skaber cellulite.

  • Hormonelle faktorer: Hormoner som østrogen, insulin, noradrenalin, prolaktin og skjoldbruskkirtelhormoner kan spille en rolle i udviklingen af cellulite. Disse hormoner kan påvirke blodcirkulationen, lymfedrænage, fedtstofskiftet og bindevævets struktur.

  • Genetik: Arvelige faktorer kan også spille en rolle i celluliteudvikling. Hvis dine forældre har cellulite, er der større sandsynlighed for, at du også vil udvikle det.

  • Kropsfedt og muskelmasse: En høj procentdel af kropsfedt og lav muskelmasse kan øge risikoen for cellulite. Overvægt kan forværre udseendet af cellulite, men selv slanke mennesker kan have cellulite.

  • Livsstilsfaktorer: En stillesiddende livsstil, dårlig kost, rygning, stress og utilstrækkelig hydrering kan også påvirke celluliteudvikling negativt.

Det er vigtigt at bemærke, at cellulite ikke er en sygdom eller en sundhedsmæssig bekymring, men snarere en kosmetisk tilstand.

Med et Cell forløb kan vi effektivt reducerer processerne, der skaber cellulite (appelsinhud). Hovedsageligt forhindrer vi med behandling, at fedtcellerne trænger op i bindevævet og forårsager ujævnheder.

Produktet består af en række essentielle vitaminer, herunder aminosyrer, som stimulerer reparation af bindevævet (fibroblastre), samt produktion af collagen og elastin.

Vi anbefaler en serie af 3-4 behandlinger, alt efter tilstand og forventninger til resultatet, med 2-3 uger mellem hver behandling.

Cell-produktet begynder at virke allerede efter 2-3 uger første behandling. Det endelig resultat ses 1 måned efter sidste behandling.

Balder, ben og mave

I langt de fleste tilfælde er det her cellulite konstateres. Få synergieffekt ved at behandle alt på én gang!

Virker hurtigt

Et forløb varer 3-4 behandlinger med 2-3 ugers pause imellem. Begyndende effekt ses allerede efter 2-3 uger.

Optil 90% har cellulite

Derfor er tilstanden meget udbredt. Med alderen intensiveres cellulite og behøver ikke have noget med dit BMI at gøre.

Et Cell forløb fra start til slut

Sådan foregår et forløb med Cell

1. Book en gratis konsultation

Først, book din tid til en uforpligtende konsultation. Der afsættes mindst 30 minutter.

Konsultationen foregår med en af vores kosmetiske sygeplejersker, og skal lovpligtigt afholdes mindst 48 timer før behandling. Til denne samtale kortlægger vi dine ønsker til resultat og du får svar på alle dine spørgsmål.

Vi tjekker også, at du er sund og rask, og sikkert kan opstarte et Cell forløb.

Vores personlige anbefaling, samt et oplæg til et forløb er også fast ingrediens.

Herefter kan du vælge, om du ønsker forløbet, og vi kan finde en tid til behandling til dig.

2. På behandlingens dagen

Vi starter med at opsummere fra konsultationen. Alle tænkelige risici for misforståelse ryddes af vejen. Inden vi starter behandlingen, gennemgås proceduren med dig, således du ved, hvad du går ind til.

Cell, som er et naturligt amino- og hyaluronsyre produkt, lægges i strategiske placeringer i de områder, hvor du ønsker løs hud eller strækmærker behandlet. Der vil være ca. 20 små injektioner pr. område, alt efter hvor det er.

Oftest er behandling ikke forbundet med smerte, fordi mængderne er små.

Normalt tager behandlingen i alt ca. 20-30 minutter for ét område. Ønsker du flere områder, afsætter vi lidt længere tid.

Efter behandlingen booker vi en ny tid ind 2-3 uger efter. Er det din sidste behandling, altså nummer 3 eller 4, booker vi tid til kontrol af resultatet, til én måned efter.

3. Efterfølgende opfølgning

Efter behandlingen, kan let ømhed og rødme opstå i de behandlede områder. Dette er helt normalt og kan stå på fra nogle timer til ca. 2-3 dage efter behandlingen, hvor rødme normalt falder få timer efter.

Sørg for ikke at dyrke hård motion eller berøre og massere de behandlede områder de næste 4 timer. Drik altid rigeligt vand, fordi en række kemiske processer i kroppen igangsættes.

Genbehandling kan ske efter mindst 2 uger. Er det sidste behandling i forløbet, booker vi tid til kontrol af resultatet efter mindst én måned.

De bedste resultater fås med forløb på 3-4 behandlinger, alt efter ønske til resultat og udgangspunkt.

Et Cell forløb fra start til slut

Sådan foregår et forløb med Cell

Kosmetisk sygeplejersker afholder gratis og uforpligtende konsultation

Mød behandlerne hos Studio A

DIN CELL BEHANDLING ER ALTID AF KOSMETISK SYGEPLEJERSKER

Mød behandlerne hos Studio A

Din Cell behandling er altid af kosmetisk sygeplejersker

Din tryghed ligger i, at vi alle er sundhedsfagligt uddannede og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

Vi brænder for at gøre mennesker glade. Dialog med mennesker og rejsen fra start til slut, hvor vi lærer dig at kende, før vi tager hul på et forløb, sætter vi øverst. Vi tror på, at tryghed og tillid bliver skabt, hvis vi kærer os om dig og forstår dig og dine behov til fylde.

Cell er en behandling, som vi glade for, specielt af én enkelt årsag. Rigtig mange kvinder (men også mænd) lider af cellulite (appelsinhud). Vi er sat i verden for at hjælpe mennesker og fordi op mod 90% af alle kvinder har cellulite i en eller anden form, betyder det også, vi kan hjælpe rigtig mange.

Vi ser Studio A som et fællesskab, hvor der stadig er højt til loftet. Derfor er vi som mennesker også ret forskellige. Det betyder det er let for dig at finde den behandler, som du klikker bedst med, og du føler forstår dig bedst.

Selvom det kan være lidt tidligt, vil vi gerne takke dig for at læse med her på siden om Cell. Det betyder vi på den ene eller anden måde er relevante for dig.

Vi håber rigtig meget at se dig til en helt gratis og uforpligtende konsultation (som ikke behøver handle om cellulite, men kan være en helt generel snak om hvad vi kan gøre for dig).

Fuld tryghed

Du konsulterer med en kosmetisk sygeplejerske inden din første behandling. Hun tjekker at du er sund og rask til behandling.

Grundig uddannelse

Vi er hos Studio A grundigt uddannet og modtager løbende videreuddannelse i de nyeste teknikker fra hudlæger.

Vi tager os god tid

Tryghed og resultat er vigtigere end fartbonus. Derfor bruger vi den tid, der er nødvendig – eller mere til.

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

Skærmbillede 2022-05-05 kl. 12.23.49

@Tina Madsen – Aarhus C

“Jeg er kommet hos Studio A i mere end 3 år – og det kommer jeg aldrig til at stoppe med igen. De er dybt professionelle og jeg føler mig utrolig tryg, når jeg får behandling. Tillid til behandleren er det vigtigste for mig – og det har jeg til Studio A’s behandlere!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.19.00

@Rikke Moritz – Silkeborg

“For mig var det sindssygt vigtigt, at behandlingen blev holdt på et naturligt plan. Jeg kunne se, at furerne, især i panden, blev dybere og dybere. Der vil jeg gerne forebygge også. Alle de ting blev opfyldt af Studio A, og jeg er mega glad for resultatet!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.25.35

@Thomas Bennedsen – Vejle

“Jeg synes ikke det gør ondt at få lavet behandling – og det faktisk vildt nok fordi jeg har nålestræk. Jeg valgte Studio A, fordi tilgangen er, at det skal være naturligt. Jeg har efterhånden fået lavet en del forskellige behandlinger hos Studio A – og giver mine varmeste anbefalinger.”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.29.45

@Camilla Ertmann – Arden

“Fagligt dygtige behandlere og at naturlighed er i fokus, er det vigtigste for mig. Det er et virkeligt dejligt sted at komme, fordi jeg føler mig i trygge hænder, og ved, at resultatet bliver som jeg ønsker det. Studio A synes jeg lever op til de meget høje krav, jeg stiller til en klinik.”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar om Cell 15 og cellulite

Hvad er prisen for et cell forløb?

Se priserne på vores prissektion her på hjemmesiden. Aller helst, vil vi gerne se dig til en konsultation. Vores erfaring er, at man forstår priser bedst, når man kommer herind til en snak.

Hvor mange områder kan jeg vælge ad gangen?

Her er ikke nogen grænse.

Du får -50% på alle tilvalgsområder i samme behandling. Derfor kan det betale sig særdeles godt, at vælge alt til fra starten. Vi har samme rabatstruktur som fx Fedtfrysning med X-Freeze NXT.

GØR Cell injektionerne ONDT?

Let ubehag i forbindelse med injektion kan opstå. Det er dog ikke noget, som foranlediger stor smerte, oftest.

Det er sjældent nødvendig med bedøvelse.

Er jeg sikret min cellulite forsvinder helt?

Nej, vi kan ikke udstikke nogle garantier for resultatet. Vi er alle individuelle anatomisk.

Dog kan vi erfaringsmæssigt sige, at behandlingen er effektiv og reducerer typisk som minimum cellulite ret meget. Nogle oplever dog et fuldt resultat, hvor cellulite er helt væk.

Hvis du kombinerer med sund livsstil, styrketræning og collagen tilskud, øger du dine chancer markant for cellulite kan forsvinde helt.

Kan jeg finansiere mit Cell forløb?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

ER DER BIVIRKNINGER VED Cell?

Nogle få, som let ømhed og rødme i de behandlede områder. Dette kan pågå i op til 2-3 dage efter behandling. Husk at drik rigeligt med vand, og undgå hård motion op til 4 timer efter behandling.

Hvem kan få behandling med Cell?

Langt de fleste raske kan gennemgå et Cell forløb. Kun i sjældne tilfælde, kan det ikke lade sig gøre.

I og med op mod 90% af alle kvinder lider af cellulite er behandlingen næsten for alle.

Er min cellulite så væk for evigt?

Vi anbefaler, at du halvårligt kommer ind til en genbehandling, for at vedligeholde resultatet. Fordi cellulite er meget område bestemt på kroppen, oplever vi ikke en pludselig eksplosiv fremkomst.

Får du behandler de gængse områder som ben og balder, er der en god mulighed for at vedligeholde resultatet, specielt hvis det kombineres med en sund livsstil og/eller træning (eller EM Sculpting forløb for trimning). Collagenpulver kan også have en effekt.

Har I andre behandlinger som hjælper på cellulite?

Ja, vores EM Sculpting trimmer kroppen og stimulerer muskelerne. Vi har set, at det har en rigtig god effektiv på reduktion af cellulite. Vi kan behandle både balder og baglår i samme behandling (populær kombination).

Som med meget andet hos os, er der selvfølgelig -50% på ekstra områder i samme behandling af EM Sculpting.

Kan alle områder med cellulite behandles?

Ja, vi ser ikke de store udfordringer i forhold til hvor cellulite normalt opstår. De mest populære områder er balder, baglår, forlår og mave.

Hvornår har jeg det endelig resultat af behandlingen?

Efter en serie af 3 eller 4 behandlinger, alt efter ønske til resultat og dit udgangspunkt, afventer vi én måned efter sidste behandling, hvorefter du kommer ind til kontrol af resultatet.

Dette er også tidspunktet, hvor du kan forvente fuld indfasning af behandlingerne. Derfor går det relativt hurtigt!

cellulite
appelsinhud
fjern cellulite
Fjernelse af appelsinhud
cellulitis
klumpet hud
glatte ben
tabe sig på baglår

Book en gratis konsultation

Reducér eller fjern cellulite med Cell hos Studio A

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.