Mørke Rander under Øjnene

Behandling af mørke rander under øjnene med Restylane

3.900,-

Se friskere ud med behandling af mørke rander med Restylane, af teknisk dygtige kosmetiske sygeplejersker

Alle konsultationer i Aalborg, Aarhus eller Silkeborg er altid gratis og uforpligtende uanset hvilken kosmetisk sygeplejerske du vælger tid hos.

Afspil video

Få et smukt resultat

se andres mørke rander lavet efter deres ønske

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i Mørke rander

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i mørke rander

Når vi kigger os selv i spejlet, er det første vi ser, den midterste del af vores ansigter. Hvis du hører til de ca. 35-65%, som har mørke rander under øjnene, ved du hvordan det føles, når du ser indfarvningen under øjnene.

Det er oftest ikke et accellererende skønhedsideal, som udløser et ønske om at fjerne de mørke rander, men et ønske om at se friskere ud. Det handler primært om, når vi om morgenen kigger os selv i spejlet på badeværelset. Eller efter badet om aftenen, efter en lang og udmattende dag. At se træt ud, får os til at føle os trættere.

 

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

Vi har igennem 6 år drevet klinik og har således tusinder af behandlinger på CV’et.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcis, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Behandling af mørke rander under øjnene hos Studio A

Sådan foregår behandling af mørke rander under øjnene

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg.

2. På behandlingens dagen

Du sidder normalt 30 minutter med bedøvelse inden behandling. Herefter kommer du ind til behandling, hvor vi igen gennemgår dine ønsker til resultatet. Behandlingen tager 15-30 minutter. Hævelse kan opstå i 24-48 timer, men du kan fortsætte dagen som du plejer efter behandling.

3. Efterfølgende opfølgning

Du har delvist resultatet med det samme, og det fulde resultat efter 4 uger. Vi anbefaler at bygge resultatet op over 2 behandlinger for bedste resultat. Genbehandling kan ske efter 4 uger. Resultatet kan du forvente holder op til 12 måneder.

Behandling af mørke rander under øjnene hos Studio A

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLING AF MØRKE RANDER UNDER ØJNENE

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Restylane Kysse og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Restylane og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Randerne under øjnene opstår, fordi der kommer for stort træk på det primære ledbånd, der forbinder området ved øjnene, med det nedre ansigt. Trækket kan opstå, fordi den naturlige fylde, som understøtter ledbåndet, forsvinder med alderen. Det kan også opstå helt fra naturens side, uden aldersbetonede elementer.

Men vi kan gøre noget ved det! Med filler under øjnene med Restylane, også kaldet tåretrug eller “tear trough”, kan vi fjerne den dybe kløft, som ligner man ikke har fået nok søvn i dagevis. Behandlingen er enkeltstående den, der gør den største forskel, i genren indenfor Filler.

Vi anvender et af Restylanes løftende produkter med NASHA-teknologi, som går ind og genskaber støtten til ledbåndet, og fjerner trækket, som forårsager de mørke rander. Det er vigtigt, at vi anvender et produkt, som af natur har store molekyler, fordi du herigennem undgår større risici for ødemer under øjnene efterfølgende.

Mest naturlige filler

Restylane Eye Light er specialudviklet til filler under øjnene – derfor giver det et yderst naturligt resultat.

Størst erfaring

Restylane har været på markedet længst og har dermed størst erfaring – det er vigtigt!

Mest holdbare resultat

Vi oplever, at Restylane Eye Light giver de længstvarende resultater. Kvalitet kommer først.

Pris for behandling af Rander under øjnene

Behandling af rander under øjnene (tåretrug/tear trough)

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling)0,-
Rander under øjnene3.900,-
Rander under øjnene – retouch efter 4-6 uger 2.900,-

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

unnamed

@Isabell Jürgensen – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber 2 gange hos Studio A, og jeg har opnået et fantastisk resultat. Personalet er yderst professionelle samt søde, så jeg følte mig i trygge hænder igennem hele forløbet. Jeg vil helt klart anbefale Studio A til dem der overvejer at få lavet læber.”

Melissa-2

@Yasmin – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber hos Stine ved Studio A inde i Aarhus. Og kan kun anbefale at få lavet hos Stine, hun giver en grundig og professionel vejledning, og har derudover også meget forståelse for hvis man ønsker et naturligt look.”

Camilla, Ålborg-2

@Camilla – Aalborg

“Jeg har nu fået lavet både fillers i læber, hage og kindben hos Katrine, Studio A i Aalborg og jeg bliver lige imponeret over resultatet hver gang. Katrine og teamet er top professionelle og man føler sig tryg og sikker hele vejen igennem. De varmeste anbefalinger til den fantastisk dygtige Katrine og de andre piger hos Studio A. Med deres hjælp kan jeg være den bedste udgave af mig selv.”

Mana, 21 år, Aarhus -1

@Mana Rafeian – Silkeborg

“Jeg fik lavet fillers i læberne af Christine! Jeg er SÅ tilfreds med resultatet og servicen. Følte mig super tryg og man følte som kunde at der blev lyttet til ens ønsker – kan helt klart anbefales, det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg får lavet læber ved Studio A❤️”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster behandling af de mørke rander?

3.900 første gang, og 2.900 ved retouch efter 4-6 uger.

Hvorfor står der ikke anført antal ml?

Ved behandling af mørke rander, er mængden individuel. Derfor betaler du for behandlingen, og ikke mængden. Det er din sikkerhed for, at det aldrig bliver dyrere end listeprisen.

Gør det ondt?

Der er moderat smerte forbundet med behandling. Du får dog bedøvelse på under øjnene inden behandling, og så er der bedøvelse i Restylane Eye Light også.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Forventningsafstemmelse er vigtigt. Det bedste resultat fås ved at bygge behandlingen op over 2 behandlinger. Vi har rigtig god erfaring med, at resultat også holder længere også. Når det er sagt, ser vi altid på, om én behandling er nok for dig.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved behandling af randerne?

De fleste oplever hævelse i 24-48 timer efter behandlingen. Ødem kan opstå, men det sker efterhånden ikke så ofte, fordi vi har gennemgående erfaring og benytter et særdeles godt produkt.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

Behandlingen kræver en lovpligtig konsultation ved en af vores certificerede Kosmetiske Sygeplejersker minimum 48 timer inden behandlingen.

Kan man fjerne filler igen?

Filler kan fjernes med et specielt udviklet produkt, som opløser den eksisterende filler.

Hvorfor er der forskel på pris mellem klinikkerne?

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har valgt at fokusere på kvalitet over alt andet, og bruger således meget tid på uddannelse og træning. Specielt ved behandlingen af mørke rander under øjnene, som er en specialbehandling, er det vigtigt det faglige niveau er højt.

Hvorfor opstår de mørke rander?

Normalt fordi ledbånd trækker vævet nedad. Vi understøtter ledbåndet, som skaber et løft under øjnene, hvorefter randerne forsvinder. Det er en avanceret teknik, og derfor er erfaring og uddannelse vigtigt.

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om ikke-permanent filler har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

Book en gratis konsultation

Kom af med de mørke rander under øjnene hos Studio A med Restylane

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler enten i Århus, Aalborg eller Silkeborg.