RANDER UNDER ØJNE

Har du mørke rander under øjnene, som kan få dig til at se træt ud?

Æstetisk skønhed behøver ikke altid være målsætningen, når du sætter dig komfortabelt til rette i stolen hos Studio A. Vi oplever ofte, at friskhed og et mere energisk udtryk er i højsædet.

Filler under øjnene er en yderst populær behandling, med stor effekt, og passer eminent både til kvinder som mænd.

Friskhed og Udtryk i fokus

Når vi kigger os selv i spejlet, er det første vi ser, den midterste del af vores ansigter. Hvis du hører til de ca. 35%, som har mørke rander under øjnene, ved du hvordan det føles, når du ser indfarvningen under øjnene.

Det er oftest ikke et accellererende skønhedsideal, som udløser et ønske om at fjerne de mørke rander, men et ønske om at se friskere ud. Det handler primært om, når vi om morgenen kigger os selv i spejlet på badeværelset. Eller efter badet om aftenen, efter en lang og udmattende dag. At se træt ud, får os til at føle os trættere.

Ledbånd bærer skylden

Randerne under øjnene opstår, fordi der kommer for stort træk på det primære ledbånd, der forbinder området ved øjnene, med det nedre ansigt. Trækket kan opstå, fordi den naturlige fylde, som understøtter ledbåndet, forsvinder med alderen. Det kan også opstå helt fra naturens side, uden aldersbetonede elementer.

Men vi kan gøre noget ved det! Med Filler under øjnene, også kaldet tåretrug eller “tear trough”, kan vi fjerne den dybe kløft, som ligner man ikke har fået nok søvn i dagevis. Behandlingen er enkeltstående den, der gør den største forskel, i genren indenfor Filler.

Vi anvender et af Restylanes løftende produkter med NASHA-teknologi, som går ind og genskaber støtten til ledbåndet, og fjerner trækket, som forårsager de mørke rander. Det er vigtigt, at vi anvender et produkt, som af natur har store molekyler, fordi du herigennem undgår større risici for ødemer under øjnene efterfølgende.

Erfaring og teknik er kardinalpunktet

Når du vælger en tear trough behandling hos Studio A, er du sikret behandleren er grundigt oplært i teori og praktisk behandling. Vi ved, at det er afgørende din behandler har den nødvendige tekniske indsigt og forstår at vælge det korrekte produkt, til den enkelte person. Vores vedvarende opkvalificering af vores behandlere, er din garanti for, at du modtager den mest indsigtsfulde og trygge behandling muligt.

Behandlingen er typisk ikke forbundet med større grad af smerte, og du vil efterfølgende kunne fortsætte din hverdag som før behandling. Resultatet vil du have delvist med det samme, og fuldt, efter 2-4 uger.

Inden behandling adresserer vi altid dine naturlige karaktertræk og behov, igennem en grundig ansigtsanalyse, som sætter fokus på at udbygge de træk, du bedst kan lide ved dig selv, i sammenhold med din behandlers professionelle mening. Det sker for maksimal tryghed.

Vi oplever ofte, at helheden kan bidrage i positiv synergi til resultaterne. For resultaterne er altid det vigtigste, når du besøger Studio A. Herigennem ser vi gennemgående, at behandling af kinder og kindben kan have en god effekt på indirekte behandling af mørke rander.

Derfor skræddersyer vi til konsultationen et behandlingsforløb, som passer præcis til dig.

DET GODE RESULTAT

”Som mor til to små, kan den manglende søvn godt sætte sig. Behandling af mine mørke rander gav mig mere friskhed og energi i mit udseende.
– Mie

Husk, at du kan booke en gratis og uforpligtende tid til en samtale om dine ønsker. Så lægger vi sammen en plan for dine behandlinger.

Pris for behandling med filler

Behandling med ikke-permanent filler

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling)0 DKK
Rande under øjne (tear through)Fra 3.900 DKK
Kæbelinje Fra 5.400 DKK
Næsekorrektion3.900 DKK
Mellem Brynene2.900 DKK
KindbenFra 2.900 DKK
HageFra 2.900 DKK
Folder fra mund til næse (nasolabiale) Fra 2.900 DKK
Nedadvendt mundvige (hamsterposer) Fra 2.900 DKK
Øreflipper2.900 DKK
RygerynkeFra 2.900 DKK
Opløsning af filler fra anden klinik1.700 DKK

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Afspil video

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med både botox, filler og laser, når vi skal hjælpe din hud bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.