Mørke Rander under Øjnene

Behandling af mørke rander under øjnene med Restylane

4.500

Se friskere ud med behandling af mørke rander med Restylane, af teknisk dygtige kosmetiske sygeplejersker

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Få et smukt resultat

se andres mørke rander lavet efter deres ønske

Afspil video

Søren får fjernet mørke render under øjnene for at se mere frisk ud.

Få et smukt resultat

se andres mørke rander lavet efter deres ønske

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i Mørke rander

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i mørke rander

Når vi kigger os selv i spejlet, er det første vi ser, den midterste del af vores ansigter. Hvis du hører til de ca. 35-65%, som har mørke rander under øjnene, ved du hvordan det føles, når du ser indfarvningen under øjnene.

Det er oftest ikke et accellererende skønhedsideal, som udløser et ønske om at fjerne de mørke rander, men et ønske om at se friskere ud. Det handler primært om, når vi om morgenen kigger os selv i spejlet på badeværelset. Eller efter badet om aftenen, efter en lang og udmattende dag. At se træt ud, får os til at føle os trættere.

 

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

Vi har igennem 6 år drevet klinik og har således tusinder af behandlinger på CV’et.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcis, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Behandling af mørke rander under øjnene hos Studio A

Sådan foregår behandling af mørke rander under øjnene

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg.

2. På behandlingens dagen

Du sidder normalt 30 minutter med bedøvelse inden behandling. Herefter kommer du ind til behandling, hvor vi igen gennemgår dine ønsker til resultatet. Behandlingen tager 15-30 minutter. Hævelse kan opstå i 24-48 timer, men du kan fortsætte dagen som du plejer efter behandling.

3. Efterfølgende opfølgning

Du har delvist resultatet med det samme, og det fulde resultat efter 4 uger. Vi anbefaler at bygge resultatet op over 2 behandlinger for bedste resultat. Genbehandling kan ske efter 4 uger. Resultatet kan du forvente holder op til 12 måneder.

Behandling af mørke rander under øjnene hos Studio A

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLING AF MØRKE RANDER UNDER ØJNENE

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Restylane Kysse og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Restylane og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Randerne under øjnene opstår, fordi der kommer for stort træk på det primære ledbånd, der forbinder området ved øjnene, med det nedre ansigt. Trækket kan opstå, fordi den naturlige fylde, som understøtter ledbåndet, forsvinder med alderen. Det kan også opstå helt fra naturens side, uden aldersbetonede elementer.

Men vi kan gøre noget ved det! Med filler under øjnene med Restylane, også kaldet tåretrug eller “tear trough”, kan vi fjerne den dybe kløft, som ligner man ikke har fået nok søvn i dagevis. Behandlingen er enkeltstående den, der gør den største forskel, i genren indenfor Filler.

Vi anvender et af Restylanes løftende produkter med NASHA-teknologi, som går ind og genskaber støtten til ledbåndet, og fjerner trækket, som forårsager de mørke rander. Det er vigtigt, at vi anvender et produkt, som af natur har store molekyler, fordi du herigennem undgår større risici for ødemer under øjnene efterfølgende.

Mest naturlige filler

Restylane Eye Light er specialudviklet til filler under øjnene – derfor giver det et yderst naturligt resultat.

Størst erfaring

Restylane har været på markedet længst og har dermed størst erfaring – det er vigtigt!

Mest holdbare resultat

Vi oplever, at Restylane Eye Light giver de længstvarende resultater. Kvalitet kommer først.

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

Skærmbillede 2022-05-05 kl. 12.23.49

@Tina Madsen – Aarhus C

“Jeg er kommet hos Studio A i mere end 3 år – og det kommer jeg aldrig til at stoppe med igen. De er dybt professionelle og jeg føler mig utrolig tryg, når jeg får behandling. Tillid til behandleren er det vigtigste for mig – og det har jeg til Studio A’s behandlere!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.19.00

@Rikke Moritz – Silkeborg

“For mig var det sindssygt vigtigt, at behandlingen blev holdt på et naturligt plan. Jeg kunne se, at furerne, især i panden, blev dybere og dybere. Der vil jeg gerne forebygge også. Alle de ting blev opfyldt af Studio A, og jeg er mega glad for resultatet!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.25.35

@Thomas Bennedsen – Vejle

“Jeg synes ikke det gør ondt at få lavet behandling – og det faktisk vildt nok fordi jeg har nålestræk. Jeg valgte Studio A, fordi tilgangen er, at det skal være naturligt. Jeg har efterhånden fået lavet en del forskellige behandlinger hos Studio A – og giver mine varmeste anbefalinger.”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.29.45

@Camilla Ertmann – Arden

“Fagligt dygtige behandlere og at naturlighed er i fokus, er det vigtigste for mig. Det er et virkeligt dejligt sted at komme, fordi jeg føler mig i trygge hænder, og ved, at resultatet bliver som jeg ønsker det. Studio A synes jeg lever op til de meget høje krav, jeg stiller til en klinik.”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster behandling af de mørke rander?

Se priserne på vores prissektion her på hjemmesiden.

Hvorfor står der ikke anført antal ml?

Ved behandling af mørke rander, er mængden individuel. Derfor betaler du for behandlingen, og ikke mængden. Det er din sikkerhed for, at det aldrig bliver dyrere end listeprisen.

Gør det ondt?

Der er moderat smerte forbundet med behandling. Du får dog bedøvelse på under øjnene inden behandling, og så er der bedøvelse i Restylane Eye Light også.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Forventningsafstemmelse er vigtigt. Det bedste resultat fås ved at bygge behandlingen op over 2 behandlinger. Vi har rigtig god erfaring med, at resultat også holder længere også. Når det er sagt, ser vi altid på, om én behandling er nok for dig.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved behandling af randerne?

De fleste oplever hævelse i 24-48 timer efter behandlingen. Ødem kan opstå, men det sker efterhånden ikke så ofte, fordi vi har gennemgående erfaring og benytter et særdeles godt produkt.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

Behandlingen kræver en lovpligtig konsultation ved en af vores certificerede Kosmetiske Sygeplejersker minimum 48 timer inden behandlingen.

Kan man fjerne filler igen?

Filler kan fjernes med et specielt udviklet produkt, som opløser den eksisterende filler.

Hvorfor er der forskel på pris mellem klinikkerne?

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har valgt at fokusere på kvalitet over alt andet, og bruger således meget tid på uddannelse og træning. Specielt ved behandlingen af mørke rander under øjnene, som er en specialbehandling, er det vigtigt det faglige niveau er højt.

Hvorfor opstår de mørke rander?

Normalt fordi ledbånd trækker vævet nedad. Vi understøtter ledbåndet, som skaber et løft under øjnene, hvorefter randerne forsvinder. Det er en avanceret teknik, og derfor er erfaring og uddannelse vigtigt.

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om ikke-permanent filler har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

Book en gratis konsultation

Kom af med de mørke rander under øjnene hos Studio A med Restylane

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.