Karsprængninger og røde plamager i ansigtet

Karsprængninger, røde plamager og synlige blodkar

Fra 900,-

Slip for karsprængninger og røde plamager i ansigtet og få en smuk hud, af teknisk dygtige kosmetiske sygeplejersker

Alle konsultationer i Aalborg, Aarhus eller Silkeborg er altid gratis og uforpligtende uanset hvilken kosmetisk sygeplejerske du vælger tid hos.

Afspil video

Få et smukt resultat

Fjernelse af karsprængninger lavet efter deres ønske

Hvad er karsprængninger og hvordan behandles det?

HVAD ER KARSPRÆNGNINGER OG HVORFOR KAN IPL RF GIVE DIG DET BEDST MULIGE RESULTAT?

Hvad er karsprængninger og hvordan behandles det?

HVAD ER KARSPRÆNGNINGER OG HVORFOR KAN IPL RF GIVE DIG DET BEDST MULIGE RESULTAT?

Karsprængninger i ansigtet, også kaldet chromophorer, ligner mest et edderkoppespind af små tynde blodkar eller større røde plamager. En karsprængning i ansigtet opstår naturligt med alderen, men kan også være forårsaget genetisk, af sol og livsstil.

En karsprængning suger opmærksomhed til sig. Heldigvis, kan vi effektivt og nemt, gøre noget ved det.

Til behandling benytter vi en lasermaskine kaldet IPL RF. I modsætning til andre klinikker, som benytter en almindelig IPL. IPL RF spektret er dybere, og helt ned til 1550nm. En almindelig IPL, når kun 1200nm. Det betyder, at vi kan behandle hudtilstande, som karsprængninger i et mere effektivt spektrum, hvor virkningen er bedre.

Med IPL RF sender vi xenonlys ned i huden, som opfanges af karsprængningen. Når IPL RF-lyset rammer karret, omdannes lyset til varmen, hvilket får karret til at trække sig sammen, samtidig med det lysnes væsentligt på stedet.

Vi kan meget nøjagtigt målrette lyset ind i de kar, som er sprængte, således vi opnå størst mulig sikkerhed.

Over tid vil de behandlede kar udskilles naturligt af lymfesystemet, som er kroppens eget system til affaldsstoffer.

Mest effektive IPL

Med en dybde op til 1550nm behandles huden i dybden med IPL RF.

Kvalitets udstyr

IPL RF er bygget og kvalitetssikret af tyske ingeniører. Det er din garanti for kvalitet og sikkerhed i behandlingen.

Registrerede behandlere

Alle behandlere er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, og under tilsyn at vores egen speciallæge i Dermatologi.

Et forløb med karsprængninger hos Studio A

Sådan foregår et forløb med fjernelse af karsprængninger

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg.

2. På behandlingens dagen

Inden behandlingen er det ikke bedøvelse eller andre praktiske ting, men du er klar til behandling med det samme. Vi gennemgår behandlingen inden start. Normalt tager behandlingen 5-30 minutter, alt efter omfang. Behandlingen kan typisk mærkes, men gør ikke ondt. Normalt varer et forløb 2-3 behandlinger for det bedste resultat.

3. Efterfølgende opfølgning

Du har resultatet delvist med det samme. De næste 4 uger vil karrene arbejde og resultatet vil langsomt blive bedre. Genbehandling kan ske efter 4 uger. Efter behandlingen kan let rødme og ømhed opstå, hvilket er helt normalt. Vi anbefaler du tilkøber vores aftercareprodukt for bedste resultat og for at dulme huden.

Et forløb med karsprængninger hos Studio A

SÅDAN FOREGÅR ET FORLØB MED FJERNELSE AF KARSPRÆNGNINGER​

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i Karsprængninger

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i Karsprængninger

At se karsprængninger i ansigtet forsvinde på stedet, når vi sender IPL RF-energi ned på karret, er i sig selv givende. Det er en behandling, som giver hurtige resultater, og gør en stor forskel.

Vi har et fast mantra, hvor vi dedikerer os til at lytte til dig og dine behov, og samtidig kommer med vores professionelle anbefaling til dig. Vi afsætter 30 minutter, hvor vi kommer i dybden med dine ønsker og forventninger til resultatet.

Vi tror på, at lytte til dig, er det bedste udgangspunkt. Derfor bruger vi meget tid på at undersøge dine behov, før vi kommer med løsningen. Derfor er det ikke sjældent, at snakken falder på omkringliggende behandling, som kan støtte det resultat, du forventer.

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

Siden 2015 har mere end 10.000 mennesker besøgt Studio A og fået behandling. Det har givet os et indgående kendskab til kosmetisk skønhed.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcis, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Pris for behandling af karsprængninger

Konsultation0,-
Ét kar900,-
1 område (næse)1.000,-
1 område (kinder)1.400,-
1 område (hele ansigtet eller øvre bryst)2.200,-

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

unnamed

@Isabell Jürgensen – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber 2 gange hos Studio A, og jeg har opnået et fantastisk resultat. Personalet er yderst professionelle samt søde, så jeg følte mig i trygge hænder igennem hele forløbet. Jeg vil helt klart anbefale Studio A til dem der overvejer at få lavet læber.”

Melissa-2

@Yasmin – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber hos Stine ved Studio A inde i Aarhus. Og kan kun anbefale at få lavet hos Stine, hun giver en grundig og professionel vejledning, og har derudover også meget forståelse for hvis man ønsker et naturligt look.”

Camilla, Ålborg-2

@Camilla – Aalborg

“Jeg har nu fået lavet både fillers i læber, hage og kindben hos Katrine, Studio A i Aalborg og jeg bliver lige imponeret over resultatet hver gang. Katrine og teamet er top professionelle og man føler sig tryg og sikker hele vejen igennem. De varmeste anbefalinger til den fantastisk dygtige Katrine og de andre piger hos Studio A. Med deres hjælp kan jeg være den bedste udgave af mig selv.”

Mana, 21 år, Aarhus -1

@Mana Rafeian – Silkeborg

“Jeg fik lavet fillers i læberne af Christine! Jeg er SÅ tilfreds med resultatet og servicen. Følte mig super tryg og man følte som kunde at der blev lyttet til ens ønsker – kan helt klart anbefales, det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg får lavet læber ved Studio A❤️”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster Det at få fjernet karpsprængninger

Priserne starter ved 900 pr. behandling og opefter, alt efter omfang. Prislisten findes ovenfor.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Vi ser, at 2-3 er normalen, selvom nogle kar kan være væk efter 1 behandling.

Gør det ondt?

Karsprængninger kræver lidt ekstra energi, og behandlingen kan derfor godt mærkes, men skuddene af lyset, er kortvarigt.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Vi oplever, at langt de fleste kar i ansigtet, næsten altid kan fjernes, men antallet af behandlinger varierer.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved IPL RF?

Nej, men du skal holde dig ude af solen i 2 uger efter, af hensyn til resultatet og din hud. Rødme og let ømhed kan opstå, og derfor anbefaler vi du tilkøber vores aftercare produkt, for at passe på din hud.

Er resultatet permanent?

Ja. Nye karsprængninger kan dog opstå, og er genetisk bestemt. Soldyrkning, livsstil og alder spiller også ind.

Er det farligt?

Vores behandlere er kosmetiske sygeplejersker, og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Yderligere, føres tilsyn med vores egen speciallæge i Dermatologi. Det er din garanti for ordnede forhold.

Hvorfor er der forskel på pris mellem klinikkerne?

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har valgt at fokusere på kvalitet over alt andet, og bruger således meget tid på uddannelse og træning. Vi anvender også Restylane Kysse, som vi mener er det bedste produkt til filler i læberne.

Kan jeg få behandlet mine ben eller krop også?

Nogle karsprængninger kan vi behandle med IPL RF. Større kar behandles med mikroscleroserende injektioner, som lander i Studio A primo 2022 – stay tuned!

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Heldigvis er IPL RF ikke en nålebehandling, så du kan roligt lade dig behandle.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om IPL behandling af karsprængninger har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

Book en gratis konsultation

Kom af med karsprængningerne hos Studio A med IPL RF

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler enten i Århus, Aalborg eller Silkeborg.