FJERNELSE AF KARSPRÆNGNINGER

Hvis du har røde plamager eller blålige toner i huden i ansigtet, kan vi tilbyde en effektiv behandling med IPL.

Behandlingen fjerner de tydelige blodkar og skabe en sund tone i huden.

NATURLIG SUND HUD

Det er helt almindeligt at få karsprængninger når huden udsættes for vejr og vind, sol og varme.

Med avanceret IPL-radiobølge laser fjernes de overfladiske blodkar i huden, og resultatet er en naturlig lød uden misfarvninger.

NATURLIG FRISKHED OG GLØD

Vi tilbyder udvalgte behandlinger, der kan forbedre hudens kvalitet og genskabe volumen i dit ansigts konturer. Book en gratis konsultation, hvor vi kan tale om dine ønsker.

Hos Studio A starter vi altid med en gratis konsultation, hvor vi taler om dine ønsker. Det er vigtig, at du føler dig i trygge hænder, inden vi laver en plan for behandlinger.

Pris for behandling af karsprængninger

Konsultation0,-
Ét kar900,-
1 område (næse)1.000,-
1 område (kinder)1.400,-
1 område (hele ansigtet eller øvre bryst)2.000,-

Vigtig information

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med både botox, filler og laser, når vi skal hjælpe din hud bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.