FJERNELSE AF TATOVERING MED ND YAG LASER

Har du en tatovering, der er lidt i vejen? Så skal du måske overveje en behandling med vores ND YAG laser, der kan fjerne farven fra tatoveringen, så den ikke er så iøjnefaldende.

DER ER EN LØSNING

Tattoo Removal fjerner flere former for uønsket pigmentering fx uønskede tatoveringer og permanent makeup.

Hos Studio A bruger vi en håndbygget lasermaskine fra Toplite i Tyskland, der hedder X-Laser R.

X-Laser R benytter den mest moderne YAG-teknologi. Laseren arbejder med en højintensiv laserstråle, der på en brøkdel af et sekund uskadeligt, vil passere gennem det yderste lag af din hud og splintre blækket i din tatovering til mikroskopiske fragment som herefter vil blive udskilt igennem lymfesystemet.

VIDSTE DU AT CA.600.000 DANSKERE HAR EN UØNSKET TATOVERING?

Vidste du, at vi tilbyder gratis konsultation inden første behandling? Vi designer herefter et forløb, der er baseret på dine ønsker.

Pris for Tattoo removal

Konsultation0,-
1 område (max 3×3 cm)600,-
1 område (max 8×8 cm)900,-
1 område (max 12×12 cm)1.100,-
1 område (max 18×18 cm)1.500,-

Vigtig information

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med både botox, filler og laser, når vi skal hjælpe din hud bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.