KINDER OG KINDBEN

Savner du mere fylde i kinderne eller måske et løft omkring kindbenene for et mere markeret look? Det kan vi heldigvis gøre noget ved!

Med Filler kan vi give dit ansigt et løft og opbygge en naturlig symmetri og let markering omkring kinder og kindbenene – helt uden kirurgi.

Behandlingen tilrettelægges ud fra dine ønsker og udføres gennem en serie af behandlinger, så du får lige det resultat og den volumen, du drømmer om.

Derfor er Kindben og Kinder vigtigt

Fra naturens side har vi alle helt særlige ansigtstræk, men har du lagt mærke til hvordan tiden ændrer dit udseende, fx at dine kinder mister fylde og markering?

Den midterste del af ansigtet, er der, hvor vi kigger først, når vi ser os selv i spejlet eller kigger på andre. Derfor er midface der, hvor vi kigger efter den grundlæggende symmetri og fylde, som er udgangspunktet for hele karakteren af ansigtet.

Manglende volumen i kinder eller kindben kan være forskellen mellem et friskt og energisk udtryk, og et træt og drænet udseende. Mere konkret, vil udeblivende fylde i omkring kindben og kinder påvirke den lavere del af ansigtet, som lettere kan komme til at hænge. Det kan fjerne fokus fra meget personlige træk, som iris og det generelle udtryk rundt om øjnene, herunder også øjenbryn.

 

Afhjælper rynker i det nedre ansigt

At have tilstrækkelig løfteevne i kindben, er hele forudsætningen for at fremhæve resten af ansigtet. Vi ser ofte, at et løft af kindben, påvirker flere rynker i det nedre ansigt, som f.eks. nasolabiale folder (rynken fra næse til mund), marionette linjer (nedadvendte mundviger som får dig til at se sur ud), kæbelinjens skarphed og strukturelle udseende og endda rygerrynker (på overlæben).

Når du besøger os første gang til konsultationen, vurderer vi om du har tilstrækkelig løfteevne ved kindben. Har du det, kan kindfylde stadig være nødvendigt, alt efter din alder, eftersom volumen i ansigtet mistes løbende med alderen.

Efter behov, anvender vi også et løft ved tindingerne, for at skabe det bedste og mest holdbare resultat, og få det mest optimale resultat af behandling i midface.

Vi arbejder med to forskellige udgangspunkter. Løft eller volumen.

 

Restylane er kronen på værket

Løftet skabes med Restylane Lyft produktet, som er det hårdeste i rækken af Restylane produkter. Med NASHA-teknologien, mindskes væskeoptagelsen under huden, og kan ret beset erstatte knoglestruktur, hvilket understreger den imponerende løfteevne.

Har du allerede et godt udgangspunkt, kan vi tilføje yderligere fylde med Restylane Volyme produktet, som udmærker sig under mere bevægelige forhold, og skaber naturlig volumen overalt i ansigtet.

Begge produkter er naturlige hyaluronsyrer, som booster kroppens produktion af collagen og elastin. Produkterne vil derfor blende naturligt og simpelt ind med kroppens egen produktion af hyaluronsyre.

 

Botox behandling

DET GODE RESULTAT

Vi vælger behandling ud fra dine ønsker til dit udseende. Og det er vigtigt for os hos Studio A at resultatet er naturligt og flot.

Derfor tager vi os god tid til alle vores behandlinger, så du er i trygge hænder.

Vidste du at, en behandling ved kindben, giver ofte en positiv effekt på både rande under øjnene også?

Pris for behandling med filler

Behandling med ikke-permanent filler

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling)0 DKK
Rande under øjne (tear through)Fra 3.900 DKK
Kæbelinje Fra 5.400 DKK
Næsekorrektion3.900 DKK
Mellem Brynene2.900 DKK
KindbenFra 2.900 DKK
HageFra 2.900 DKK
Folder fra mund til næse (nasolabiale) Fra 2.900 DKK
Nedadvendt mundvige (hamsterposer) Fra 2.900 DKK
Øreflipper2.900 DKK
RygerynkeFra 2.900 DKK
Opløsning af filler fra anden klinik1.700 DKK

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Afspil video

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med både botox, filler og laser, når vi skal hjælpe din hud bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Sådan holder du din hud ung

Sådan holder du din hud ung

Vi kender det alt for godt: pludselig er den der – den tydelige rynke i panden eller mellem øjnene – og du ser ikke andet, når du ser dig selv i spejlet. Men tag det med ro: vi kan heldigvis hjælpe dig!

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.