Filler i Kindben eller kinder med restylane

Restylane filler i kindben eller kinder

Fra 1.950 (1 ml)

Opnå symmetri igennem markering af kindben og kinder med Restylane, af teknisk dygtige kosmetiske sygeplejersker

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Få et smukt resultat

se andres markerede kindben og kinder lavet efter deres ønske

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i markering af ansigtet

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i markering af ansigtet

Fra naturens side har vi alle helt særlige ansigtstræk, men har du lagt mærke til hvordan tiden ændrer dit udseende, fx at dine kinder mister fylde og markering?

Den midterste del af ansigtet, er der, hvor vi kigger først, når vi ser os selv i spejlet eller kigger på andre. Derfor er midface der, hvor vi kigger efter den grundlæggende symmetri og fylde, som er udgangspunktet for hele karakteren af ansigtet.

Manglende volumen i kinder eller kindben kan være forskellen mellem et friskt og energisk udtryk, og et træt og drænet udseende. Mere konkret, vil udeblivende fylde i omkring kindben og kinder påvirke den lavere del af ansigtet, som lettere kan komme til at hænge. Det kan fjerne fokus fra meget personlige træk, som iris og det generelle udtryk rundt om øjnene, herunder også øjenbryn.

At have tilstrækkelig løfteevne i kindben, er hele forudsætningen for at fremhæve resten af ansigtet. Vi ser ofte, at et løft af kindben, påvirker flere rynker i det nedre ansigt, som f.eks. nasolabiale folder (rynken fra næse til mund), marionette linjer (nedadvendte mundviger som får dig til at se sur ud), kæbelinjens skarphed og strukturelle udseende og endda rygerrynker (på overlæben).

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

Siden 2015 har mere end 10.000 kunder besøgt vores klinikker. Erfaring er hjørnestenen.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcis, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Et forløb med Restylane hos Studio A

Sådan foregår et forløb med Restylane

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg.

2. På behandlingens dagen

Du sidder normalt 30 minutter med bedøvelse inden behandling. Herefter kommer du ind til behandling, hvor vi igen gennemgår dine ønsker til resultatet. Behandlingen tager 15-60 minutter. Hævelse kan opstå i 24-48 timer, men du kan fortsætte dagen som du plejer efter behandling.

3. Efterfølgende opfølgning

Du har delvist resultatet med det samme, og det fulde resultat efter 4 uger. Normalt er én behandling nok, men det er normalt, at efterfølgende tilføje lidt mere løft eller volumen, hvis behovet opstår. Genbehandling kan ske efter 4 uger.

Et forløb med Restylane hos Studio A

Sådan foregår et forløb med Restylane

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Restylane og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Hvad er Restylane?

Hvad er RestylanE og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Når du besøger os første gang til konsultationen, vurderer vi om du har tilstrækkelig løfteevne ved kindben. Har du det, kan kindfylde stadig være nødvendigt, alt efter din alder, eftersom volumen i ansigtet mistes løbende med alderen.

Efter behov, anvender vi også et løft ved tindingerne, for at skabe det bedste og mest holdbare resultat, og få det mest optimale resultat af behandling i midface.

Vi arbejder med to forskellige udgangspunkter. Løft eller volumen.

Løftet skabes med Restylane Lyft produktet, som er det hårdeste i rækken af Restylane produkter. Med NASHA-teknologien, mindskes væskeoptagelsen under huden, og kan ret beset erstatte knoglestruktur, hvilket understreger den imponerende løfteevne.

Har du allerede et godt udgangspunkt, kan vi tilføje yderligere fylde med Restylane Volyme produktet, som udmærker sig under mere bevægelige forhold, og skaber naturlig volumen overalt i ansigtet.

Begge produkter er naturlige hyaluronsyrer, som booster kroppens produktion af collagen og elastin. Produkterne vil derfor blende naturligt og simpelt ind med kroppens egen produktion af hyaluronsyre.

Mest naturlige filler

Restylane er specialudviklet til filler i kindben eller kinder – derfor giver det et yderst naturligt resultat.

Størst erfaring

Restylane har været på markedet længst og har dermed størst erfaring – det er vigtigt!

Mest holdbare resultat

Vi oplever, at Restylane giver de længstvarende resultater. Kvalitet kommer først.

Priser for kindben og kinder

Løft af kindben og fylde i kinder

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling) Gratis
Restylane Filler 1 ml 1.950
Restylane Filler 2 ml 3.750
Restylane Filler 3 ml (normalt for kindben alene) 5.550
Restylane Filler 4 ml 7.350

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

unnamed

@Isabell Jürgensen – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber 2 gange hos Studio A, og jeg har opnået et fantastisk resultat. Personalet er yderst professionelle samt søde, så jeg følte mig i trygge hænder igennem hele forløbet. Jeg vil helt klart anbefale Studio A til dem der overvejer at få lavet læber.”

Melissa-2

@Yasmin – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber hos Stine ved Studio A inde i Aarhus. Og kan kun anbefale at få lavet hos Stine, hun giver en grundig og professionel vejledning, og har derudover også meget forståelse for hvis man ønsker et naturligt look.”

Camilla, Ålborg-2

@Camilla – Aalborg

“Jeg har nu fået lavet både fillers i læber, hage og kindben hos Katrine, Studio A i Aalborg og jeg bliver lige imponeret over resultatet hver gang. Katrine og teamet er top professionelle og man føler sig tryg og sikker hele vejen igennem. De varmeste anbefalinger til den fantastisk dygtige Katrine og de andre piger hos Studio A. Med deres hjælp kan jeg være den bedste udgave af mig selv.”

Mana, 21 år, Aarhus -1

@Mana Rafeian – Silkeborg

“Jeg fik lavet fillers i læberne af Christine! Jeg er SÅ tilfreds med resultatet og servicen. Følte mig super tryg og man følte som kunde at der blev lyttet til ens ønsker – kan helt klart anbefales, det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg får lavet læber ved Studio A❤️”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster filler i kindben eller kinder?

Priserne starter fra 2.900. Kindben anbefaler vi mindst 2ml til, og starter dermed fra 4.900.

Skal der meget restylane til?

Produktforbruget varierer normalt fra 2-4 ml, alt efter ønske til resultat, og dit udgangspunkt. Med alderen taber vi meget volume i ansigtet, hvilket vil betyde, at Restylane-behovet også er større.

Gør det ondt?

Der er ikke væsentlig smerte forbundet med behandlingen. Vi benytter bedøvelse inden behandling, hvor du sidder i 30 minutter. I Restylane er der også bedøvelse, hvilket gør behandlingen yderligere komfortabel.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Det er vigtigt, at vi er bevidste om dine drømmelæber inden behandlingen starter. Derfor bruger vi ekstra god tid på at forventningsafstemme, før vi behandler. Det giver os de bedste forudsætninger for at levere fra øverste hylde.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved filler i Kindben eller kinder?

De fleste oplever hævelse i 4-48 timer efter behandlingen. Lidt rødme og ømhed kan opstå, men gør sjældent stor væsen af sig.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

Behandlingen kræver en lovpligtig konsultation ved en af vores certificerede Kosmetiske Sygeplejersker minimum 48 timer inden behandlingen.

Kan man fjerne filler igen?

Filler kan fjernes med et specielt udviklet produkt, som opløser den eksisterende filler.

Hvorfor er der forskel på pris mellem klinikkerne?

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har valgt at fokusere på kvalitet over alt andet, og bruger således meget tid på uddannelse og træning. Vi anvender også Restylane Kysse, som vi mener er det bedste produkt til filler i læberne.

Kan jeg få præcis den volume jeg vil have?

Som udgangspunkt er svaret ja. Sjældent kan vi opleve, at forskellen mellem startsted og ønske, er for stor. Når temaet er kindben og kinder, er det som regel et spørgsmål om at bygge volumen og markering op, oftest over flere behandlinger.

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om ikke-permanent filler har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

Book en gratis konsultation

Opnå feminin markering af kindben og kinder hos Studio A med Restylane

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.