Filler i Kindben eller kinder med restylane

Restylane filler i kindben eller kinder

Fra 3.500

Opnå symmetri igennem markering af kindben og kinder med Restylane, af teknisk dygtige kosmetiske sygeplejersker

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Få et smukt resultat

se andres markerede kindben og kinder lavet efter deres ønske

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i markering af ansigtet

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i markering af ansigtet

Fra naturens side har vi alle helt særlige ansigtstræk, men har du lagt mærke til hvordan tiden ændrer dit udseende, fx at dine kinder mister fylde og markering?

Den midterste del af ansigtet, er der, hvor vi kigger først, når vi ser os selv i spejlet eller kigger på andre. Derfor er midface der, hvor vi kigger efter den grundlæggende symmetri og fylde, som er udgangspunktet for hele karakteren af ansigtet.

Manglende volumen i kinder eller kindben kan være forskellen mellem et friskt og energisk udtryk, og et træt og drænet udseende. Mere konkret, vil udeblivende fylde i omkring kindben og kinder påvirke den lavere del af ansigtet, som lettere kan komme til at hænge. Det kan fjerne fokus fra meget personlige træk, som iris og det generelle udtryk rundt om øjnene, herunder også øjenbryn.

At have tilstrækkelig løfteevne i kindben, er hele forudsætningen for at fremhæve resten af ansigtet. Vi ser ofte, at et løft af kindben, påvirker flere rynker i det nedre ansigt, som f.eks. nasolabiale folder (rynken fra næse til mund), marionette linjer (nedadvendte mundviger som får dig til at se sur ud), kæbelinjens skarphed og strukturelle udseende og endda rygerrynker (på overlæben).

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

Siden 2015 har mere end 10.000 kunder besøgt vores klinikker. Erfaring er hjørnestenen.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcis, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Et forløb med Restylane hos Studio A

Sådan foregår et forløb med Restylane

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg.

2. På behandlingens dagen

Du sidder normalt 30 minutter med bedøvelse inden behandling. Herefter kommer du ind til behandling, hvor vi igen gennemgår dine ønsker til resultatet. Behandlingen tager 15-60 minutter. Hævelse kan opstå i 24-48 timer, men du kan fortsætte dagen som du plejer efter behandling.

3. Efterfølgende opfølgning

Du har delvist resultatet med det samme, og det fulde resultat efter 4 uger. Normalt er én behandling nok, men det er normalt, at efterfølgende tilføje lidt mere løft eller volumen, hvis behovet opstår. Genbehandling kan ske efter 4 uger.

Et forløb med Restylane hos Studio A

Sådan foregår et forløb med Restylane

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Restylane og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Hvad er Restylane?

Hvad er RestylanE og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Når du besøger os første gang til konsultationen, vurderer vi om du har tilstrækkelig løfteevne ved kindben. Har du det, kan kindfylde stadig være nødvendigt, alt efter din alder, eftersom volumen i ansigtet mistes løbende med alderen.

Efter behov, anvender vi også et løft ved tindingerne, for at skabe det bedste og mest holdbare resultat, og få det mest optimale resultat af behandling i midface.

Vi arbejder med to forskellige udgangspunkter. Løft eller volumen.

Løftet skabes med Restylane Lyft produktet, som er det hårdeste i rækken af Restylane produkter. Med NASHA-teknologien, mindskes væskeoptagelsen under huden, og kan ret beset erstatte knoglestruktur, hvilket understreger den imponerende løfteevne.

Har du allerede et godt udgangspunkt, kan vi tilføje yderligere fylde med Restylane Volyme produktet, som udmærker sig under mere bevægelige forhold, og skaber naturlig volumen overalt i ansigtet.

Begge produkter er naturlige hyaluronsyrer, som booster kroppens produktion af collagen og elastin. Produkterne vil derfor blende naturligt og simpelt ind med kroppens egen produktion af hyaluronsyre.

Mest naturlige filler

Restylane er specialudviklet til filler i kindben eller kinder – derfor giver det et yderst naturligt resultat.

Størst erfaring

Restylane har været på markedet længst og har dermed størst erfaring – det er vigtigt!

Mest holdbare resultat

Vi oplever, at Restylane giver de længstvarende resultater. Kvalitet kommer først.

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

Skærmbillede 2022-05-05 kl. 12.23.49

@Tina Madsen – Aarhus C

“Jeg er kommet hos Studio A i mere end 3 år – og det kommer jeg aldrig til at stoppe med igen. De er dybt professionelle og jeg føler mig utrolig tryg, når jeg får behandling. Tillid til behandleren er det vigtigste for mig – og det har jeg til Studio A’s behandlere!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.19.00

@Rikke Moritz – Silkeborg

“For mig var det sindssygt vigtigt, at behandlingen blev holdt på et naturligt plan. Jeg kunne se, at furerne, især i panden, blev dybere og dybere. Der vil jeg gerne forebygge også. Alle de ting blev opfyldt af Studio A, og jeg er mega glad for resultatet!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.25.35

@Thomas Bennedsen – Vejle

“Jeg synes ikke det gør ondt at få lavet behandling – og det faktisk vildt nok fordi jeg har nålestræk. Jeg valgte Studio A, fordi tilgangen er, at det skal være naturligt. Jeg har efterhånden fået lavet en del forskellige behandlinger hos Studio A – og giver mine varmeste anbefalinger.”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.29.45

@Camilla Ertmann – Arden

“Fagligt dygtige behandlere og at naturlighed er i fokus, er det vigtigste for mig. Det er et virkeligt dejligt sted at komme, fordi jeg føler mig i trygge hænder, og ved, at resultatet bliver som jeg ønsker det. Studio A synes jeg lever op til de meget høje krav, jeg stiller til en klinik.”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster filler i kindben eller kinder?

Se priserne på vores prissektion her på hjemmesiden.

Skal der meget restylane til?

Produktforbruget varierer normalt fra 2-4 ml, alt efter ønske til resultat, og dit udgangspunkt. Med alderen taber vi meget volume i ansigtet, hvilket vil betyde, at Restylane-behovet også er større.

Gør det ondt?

Der er ikke væsentlig smerte forbundet med behandlingen. Vi benytter bedøvelse inden behandling, hvor du sidder i 30 minutter. I Restylane er der også bedøvelse, hvilket gør behandlingen yderligere komfortabel.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Det er vigtigt, at vi er bevidste om dine drømmelæber inden behandlingen starter. Derfor bruger vi ekstra god tid på at forventningsafstemme, før vi behandler. Det giver os de bedste forudsætninger for at levere fra øverste hylde.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved filler i Kindben eller kinder?

De fleste oplever hævelse i 4-48 timer efter behandlingen. Lidt rødme og ømhed kan opstå, men gør sjældent stor væsen af sig.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

Behandlingen kræver en lovpligtig konsultation ved en af vores certificerede Kosmetiske Sygeplejersker minimum 48 timer inden behandlingen.

Kan man fjerne filler igen?

Filler kan fjernes med et specielt udviklet produkt, som opløser den eksisterende filler.

Hvorfor er der forskel på pris mellem klinikkerne?

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har valgt at fokusere på kvalitet over alt andet, og bruger således meget tid på uddannelse og træning. Vi anvender også Restylane Kysse, som vi mener er det bedste produkt til filler i læberne.

Kan jeg få præcis den volume jeg vil have?

Som udgangspunkt er svaret ja. Sjældent kan vi opleve, at forskellen mellem startsted og ønske, er for stor. Når temaet er kindben og kinder, er det som regel et spørgsmål om at bygge volumen og markering op, oftest over flere behandlinger.

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om ikke-permanent filler har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

Book en gratis konsultation

Opnå feminin markering af kindben og kinder hos Studio A med Restylane

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.