Behandling med profhilo

Har du, i takt med at du er blevet ældre, mistet elasticiteten og fugten i huden fx i ansigtet eller på halsen? Studio A tilbyder behandling med Profhilo, som går ind og stimulerer cellerne til at producere mere collagen og elastin. Behandlingen med Profhilo er blandt de mest effektive på markedet for anti-age og opstrammende behandlinger, og resultatet er altid et naturligt udtryk, hvor huden bliver friskere og glattere at se på.

 

PROFHILO behandling hos Studio A

Profhilo er en innovativ anti-aging behandling, som modvirker den manglende elasticitet, der forsvinder naturligt med alderen. Behandlingen er for dig med løs og kreppet hud i fx ansigtet eller på halsen. 

Behandlingen har få punktvise injektionssteder og stimulerer cellerne til at producere mere collagen og elastin med produktets høje indhold af stabiliseret hyaluronsyre. 

Resultatet vil være en mere spændstig, friskere og glattere hudstruktur i form af en forbedret fugtbalance, fordi behandlingen med sin bio re-modelerende effekt forynger og booster alle celletyper.

Botox behandling

DET HANDLER OM DIG

Husk at du altid kan spørge ind til dine behandlinger både før og efter – vores mål er tryghed under hele dit forløb.

Nåleskræk? Læs mere om hvordan Studio A tackler det her

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling)0 DKK
1 behandling á 1 område (ansigt, hals, hænder, decolleté eller arme)4.500 DKK
2 behandlinger á 1 område7.000 DKK

VIGTIG INFORMATION

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

LÆS OGSÅ OM