Opstramning af hud i ansigt og på hals

Priser fra

4.000

Undgå accelereret ældning og udglat linjer, af erfarne Kosmetiske Sygeplejersker.

Lokation: Silkeborg (gratis parkering)

Få et godt resultat

Opstramning af hud lavet efter deres ønske

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i hudopstramning

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i hudopstramning

Har du, i takt med at du er blevet ældre, mistet elasticiteten og fugten i huden fx i ansigtet eller på halsen? Studio A tilbyder hudopstrammende hud, som går ind og stimulerer cellerne til at producere mere collagen og elastin.

Behandlingen med Super Hydro er en af de mest effektive på markedet for anti-age og opstrammende behandlinger, og resultatet er altid et naturligt udtryk, hvor huden bliver friskere og glattere at se på.

Behandlingen kan udføres selvom du i forvejen nyder godt af andre rynkebehandlende elementer som f.eks. BotoxFaktisk, skaber det en positiv synergieffekt at afslappe de muskulære rynkefremprovokationer sideløbende med en Super Hydro-behandling, men også i generelt øjemed.

En serie af opstrammende behandlinger er et hudstrategisk eminent valg året rundt, men er specielt anvendelig som et aktiv redskab, i bekæmpelse af solskadet hud, som flere oplever efter soludsættelse igennem sommerhalvåret. 

Den accellererede ældning af huden, som solens UVA og -B stråler forårsager, sætter behandlingen effektivt en stopper for, med alle de essentielle ingredienser, din hud har brug for.

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

Vi har behandler mere end 500 personer hver eneste måned hos Studio A.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcis, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Et forløb med Super Hydro hos Studio A

Sådan foregår et forløb med hudopstramning

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg.

2. På behandlingens dagen

Vi gennemgår inden behandling altid dine ønsker igen, for at være sikre på forventningsafstemning. Behandlingen tager ca. 30 minutter. Hævelse kan opstå i 1-12 timer, men du kan fortsætte dagen som du plejer efter behandling.

3. Efterfølgende opfølgning

Efter behandlingen kan huden føles lidt øm og rødme kan opstå. Virkning vil ske løbende og de første efter ses normalt efter ca. 1 uge, hvor virkningen vil pågå i op til 8 uger. Genbehandling kan ske efter 4 uger.

Et forløb med Super Hydro hos Studio A

Sådan foregår et forløb med opstramning

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Super Hydro og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Hvad er Super Hydro?

Hvad er Super Hydro og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Super Hydro er en innovativ anti-aging behandling, som modvirker den manglende elasticitet, der forsvinder naturligt med alderen. Behandlingen er for dig med løs og kreppet hud i fx ansigtet eller på halsen.

Behandlingen har få punktvise injektionssteder og stimulerer cellerne til at producere mere collagen og elastin med produktets høje indhold af stabiliseret hyaluronsyre.

Resultatet vil være en mere spændstig, friskere og glattere hudstruktur i form af en forbedret fugtbalance, fordi behandlingen med sin bio re-modelerende effekt forynger og booster alle celletyper.

En ensartet hud er hjørnestenen i ansigtetskarakteren. Super Hydro fungerer derfor ekstremt godt som en basisbehandling til dig, som gerne vil se frisk ud, uanset årstid, vind og vejr.

Vi anbefaler du får mindst to behandling med fire ugers mellemrum, for at opnå det bedste resultat.

Reneste produkt

Ekstremt rent og fint, er Super Hydro den reneste hyaluronsyre til stimulation af collagen og elastin, på markedet.

Specialiseret produkt

Super Hydro er et specialiseret produkt, der målretter udglatning af crepet og rynket hud, igennem cellefornyelse.

Forebygger rynker

Super Hydro forebygger yderligere dannelse af crepper og rynker, som ellers ville have opstået med alderens fremmarch.

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

Skærmbillede 2022-05-05 kl. 12.23.49

@Tina Madsen – Aarhus C

“Jeg er kommet hos Studio A i mere end 3 år – og det kommer jeg aldrig til at stoppe med igen. De er dybt professionelle og jeg føler mig utrolig tryg, når jeg får behandling. Tillid til behandleren er det vigtigste for mig – og det har jeg til Studio A’s behandlere!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.19.00

@Rikke Moritz – Silkeborg

“For mig var det sindssygt vigtigt, at behandlingen blev holdt på et naturligt plan. Jeg kunne se, at furerne, især i panden, blev dybere og dybere. Der vil jeg gerne forebygge også. Alle de ting blev opfyldt af Studio A, og jeg er mega glad for resultatet!”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.25.35

@Thomas Bennedsen – Vejle

“Jeg synes ikke det gør ondt at få lavet behandling – og det faktisk vildt nok fordi jeg har nålestræk. Jeg valgte Studio A, fordi tilgangen er, at det skal være naturligt. Jeg har efterhånden fået lavet en del forskellige behandlinger hos Studio A – og giver mine varmeste anbefalinger.”

Skærmbillede 2022-06-01 kl. 12.29.45

@Camilla Ertmann – Arden

“Fagligt dygtige behandlere og at naturlighed er i fokus, er det vigtigste for mig. Det er et virkeligt dejligt sted at komme, fordi jeg føler mig i trygge hænder, og ved, at resultatet bliver som jeg ønsker det. Studio A synes jeg lever op til de meget høje krav, jeg stiller til en klinik.”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster Super Hydro?

Se priserne på vores prissektion her på hjemmesiden.

Hvilke områder kan jeg få behandlet?

Ansigt, hals, øvre bryst og hænder er de mest populære områder. Får du behandlet to områder eller mere, sparer du 55% på tilvalgsområder.

Gør det ondt?

Der er bedøvelse i produktet, som begrænser smerteniveauet. Moderat smerteniveau skal forventes, dog er stikkene korte.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Vi garanterer virkning, hvor magnituden er individuel, alt efter hudstilstand og hudtype. Behandling er især virksom på crepet og rynket hud.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved Super hydro?

Hævelse kan opstå 1-12 timer efter behandling, og ømhed og rødme kan forekomme efter behandling. Normalt, kan du fortsætte din dag som du plejer, efterfølgende.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

Behandlingen kræver en lovpligtig konsultation ved en af vores certificerede Kosmetiske Sygeplejersker minimum 48 timer inden behandlingen.

Udover det, anbefaler vi en serie på mindst 2 behandlinger, for det optimale resultatet.

Fjerner Super Hydro også de dybe rynker?

Delvist, fordi der sker en generel opstramning af huden. Dybe furer og rynker skal dog behandles med Filler, hvis du ønsker at komme disse til livs.

Hvorfor er der forskel på pris mellem klinikkerne?

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har valgt at fokusere på kvalitet over alt andet, og bruger således meget tid på uddannelse og træning. Det ligger os nært for hjerte, at du modtager den bedst tænkelige oplevelse. Vi mener, at tryghed og tillid kommer før behandling.

Skal jeg vedligeholde mit resultat?

Vi anbefaler du hver 6-12. måned får en opfølgende behandling for at holde huden elastisk og tæt, uden at miste styrke. Genbehandling løbende holder rynker og creper i skak!

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Kan jeg få patientinformation?

 Ja. Patientinformation om Super Hydro har vi liggende til download. Her er alt nødvendig info, inden du modtager behandling første gang.

Book en gratis konsultation

Få en smuk hud hos Studio A med hudopstramning

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler i Silkeborg.