Ansigtsbehandling af crepet hud med Profhilo

Profhilo behandling

Fra 4.500,-

Udglat crepet og rynket hud med Profhilo af dygtige og erfarne Kosmetiske Sygeplejersker.

Alle konsultationer i Aalborg, Aarhus eller Silkeborg er altid gratis og uforpligtende uanset hvilken kosmetisk sygeplejerske du vælger tid hos.

Få et glat resultat

se andres Profhilo behandling lavet efter deres ønske

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i Profhilo behandling

Mød behandlerne hos Studio A

Kosmetiske sygeplejersker med speciale i Profhilo behandling

Har du, i takt med at du er blevet ældre, mistet elasticiteten og fugten i huden fx i ansigtet eller på halsen? Studio A tilbyder behandling med Profhilo, som går ind og stimulerer cellerne til at producere mere collagen og elastin.

Behandlingen med Profhilo er blandt de mest effektive på markedet for anti-age og opstrammende behandlinger, og resultatet er altid et naturligt udtryk, hvor huden bliver friskere og glattere at se på.

Behandlingen kan udføres selvom du i forvejen nyder godt af andre rynkebehandlende elementer som f.eks. BotoxFaktisk, skaber det en positiv synergieffekt at afslappe de muskulære rynkefremprovokationer sideløbende med en Profhilo-behandling, men også i generelt øjemed.

En serie af Profhilo behandlinger er et hudstrategisk eminent valg året rundt, men er specielt anvendelig som et aktiv redskab, i bekæmpelse af solskadet hud, som flere oplever efter soludsættelse igennem sommerhalvåret. 

Den accellererede ældning af huden, som solens UVA og -B stråler forårsager, sætter Profhilo effektivt en stopper for, med alle de essentielle ingredienser, din hud har brug for.

Vedvarende træning

Vi træner mindst 1 gang om måneden, og gerne mere. Træning er vores faste mantra.

Erfaringsrige

Vi har behandler mere end 500 personer hver eneste måned hos Studio A.

Omhyggelige

Vi lever for teknik og præcis, og sætter altid dine ønsker først, kombineret med vores anbefaling.

Et forløb med Profhilo hos Studio A

Sådan foregår et forløb med Profhilo

1. Book en gratis konsultation

Tillid og tryghed FØR behandling mener vi er nøglen til den gode oplevelse. Derfor bruger vi ekstra god tid på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kaster os ud i behandling. Konsultationen foregår i en af vores klinikker efter dit valg.

2. På behandlingens dagen

Vi gennemgår inden behandling altid dine ønsker igen, for at være sikre på forventningsafstemning. Behandlingen tager ca. 30 minutter. Hævelse kan opstå i 1-12 timer, men du kan fortsætte dagen som du plejer efter behandling.

3. Efterfølgende opfølgning

Efter behandlingen kan huden føles lidt øm og rødme kan opstå. Virkning vil ske løbende og de første efter ses normalt efter ca. 1 uge, hvor virkningen vil pågå i op til 8 uger. Genbehandling kan ske efter 4 uger.

Et forløb med Profhilo hos Studio A

Sådan foregår et forløb med Profhilo

Hvad er Restylane Kysse?

Hvad er Profhilo og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Hvad er Profhilo?

Hvad er Profhilo og hvorfor kan det give dig det bedst mulige resultat?

Profhilo er en innovativ anti-aging behandling, som modvirker den manglende elasticitet, der forsvinder naturligt med alderen. Behandlingen er for dig med løs og kreppet hud i fx ansigtet eller på halsen.

Behandlingen har få punktvise injektionssteder og stimulerer cellerne til at producere mere collagen og elastin med produktets høje indhold af stabiliseret hyaluronsyre.

Resultatet vil være en mere spændstig, friskere og glattere hudstruktur i form af en forbedret fugtbalance, fordi behandlingen med sin bio re-modelerende effekt forynger og booster alle celletyper.

En ensartet hud er hjørnestenen i ansigtetskarakteren. Profhilo fungerer derfor ekstremt godt som en basisbehandling til dig, som gerne vil se frisk ud, uanset årstid, vind og vejr.

Vi anbefaler du får mindst to behandling med fire ugers mellemrum, for at opnå det bedste resultat.

Reneste produkt

Ekstremt rent og fint, er Profhilo den reneste hyaluronsyre til stimulation af collagen og elastin, på markedet.

Specialiseret produkt

Profhilo er et specialiseret produkt, der målretter udglatning af crepet og rynket hud, igennem cellefornyelse.

Forebygger rynker

Profhilo forebygger yderligere dannelse af crepper og rynker, som ellers ville have opstået med alderens fremmarch.

Pris for Profhilo

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling)0,-
1 behandling á 1 område (ansigt, hals, hænder, decolleté eller hænder)4.500,-
1 behandling á 2 områder (ansigt, hals, hænder, decolleté eller hænder)6.500,-
1 behandling á 3 områder (ansigt, hals, hænder, decolleté eller hænder)8.500,-
2 behandlinger á 1 område7.000,-
2 behandlinger á 2 områder10.500,-
2 behandlinger á 3 områder14.500,-

Hvad andre siger om Studio A

Anmeldelser fra andre kunder hos Studio A

unnamed

@Isabell Jürgensen – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber 2 gange hos Studio A, og jeg har opnået et fantastisk resultat. Personalet er yderst professionelle samt søde, så jeg følte mig i trygge hænder igennem hele forløbet. Jeg vil helt klart anbefale Studio A til dem der overvejer at få lavet læber.”

Melissa-2

@Yasmin – Aarhus C

“Jeg har fået lavet læber hos Stine ved Studio A inde i Aarhus. Og kan kun anbefale at få lavet hos Stine, hun giver en grundig og professionel vejledning, og har derudover også meget forståelse for hvis man ønsker et naturligt look.”

Camilla, Ålborg-2

@Camilla – Aalborg

“Jeg har nu fået lavet både fillers i læber, hage og kindben hos Katrine, Studio A i Aalborg og jeg bliver lige imponeret over resultatet hver gang. Katrine og teamet er top professionelle og man føler sig tryg og sikker hele vejen igennem. De varmeste anbefalinger til den fantastisk dygtige Katrine og de andre piger hos Studio A. Med deres hjælp kan jeg være den bedste udgave af mig selv.”

Mana, 21 år, Aarhus -1

@Mana Rafeian – Silkeborg

“Jeg fik lavet fillers i læberne af Christine! Jeg er SÅ tilfreds med resultatet og servicen. Følte mig super tryg og man følte som kunde at der blev lyttet til ens ønsker – kan helt klart anbefales, det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg får lavet læber ved Studio A❤️”

Den kosmetiske sygeplejerske svarer

Mest hyppige spørgsmål og svar

Hvad koster Profhilo?

4.500 for en behandling à et område, 6.500 for to og 8.500 for tre. Vi anbefaler en serie af mindst 2 behandlinger, hvor du sparer 2.000-4.000 på 2. behandlingen.

Hvilke områder kan jeg få behandlet?

Ansigt, hals, øvre bryst og hænder er de mest populære områder. Får du behandlet to områder eller mere, sparer du 55% på tilvalgsområder.

Gør det ondt?

Der er bedøvelse i produktet, som begrænser smerteniveauet. Moderat smerteniveau skal forventes, dog er stikkene korte.

Kan jeg være sikker på et godt resultat?

Vi garanterer virkning, hvor magnituden er individuel, alt efter hudstilstand og hudtype. Behandling er især virksom på crepet og rynket hud.

Kan jeg finansiere mine behandlinger?

Ja, vi arbejder sammen med Sundhedskonto, som tilbyder finansiering af behandlinger til en fast pris på 499 om måneden og op til 30.000 i kredit. 

Er der bivirkninger ved Profhilo?

Hævelse kan opstå 1-12 timer efter behandling, og ømhed og rødme kan forekomme efter behandling. Normalt, kan du fortsætte din dag som du plejer, efterfølgende.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

Behandlingen kræver en lovpligtig konsultation ved en af vores certificerede Kosmetiske Sygeplejersker minimum 48 timer inden behandlingen.

Udover det, anbefaler vi en serie på mindst 2 behandlinger, for det optimale resultatet.

Fjerner Profhilo også de dybe rynker?

Delvist, fordi der sker en generel opstramning af huden. Dybe furer og rynker skal dog behandles med Filler, hvis du ønsker at komme disse til livs.

Hvorfor er der forskel på pris mellem klinikkerne?

Pris og kvalitet hænger sammen. Vi har valgt at fokusere på kvalitet over alt andet, og bruger således meget tid på uddannelse og træning. Det ligger os nært for hjerte, at du modtager den bedst tænkelige oplevelse. Vi mener, at tryghed og tillid kommer før behandling.

Skal jeg vedligeholde mit resultat?

Vi anbefaler du hver 6-12. måned får en opfølgende behandling for at holde huden elastisk og tæt, uden at miste styrke. Genbehandling løbende holder rynker og creper i skak!

Jeg har nåleskræk - hvad gør jeg?

Bare rolig, du er hverken den første eller den sidste. Nåleskræk er helt normalt, og noget, som vi professionelt håndterer. Vi har endda lavet et blogindlæg om emnet, så du kan føle dig klædt bedst muligt på.

Hvem egner behandlingen sig mest til?

Har du creper og rynker i ansigtet, og ønsker aktivt både at behandle disse, men også forebygge yderligere opstand af disse, er Profhilo perfekt til dig.

Book en gratis konsultation

Få en glat hud hos Studio A med Profhilo

Book en gratis konsultation med en specialiseret behandler enten i Århus, Aalborg eller Silkeborg.