Læbeforstørrelse

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.

IMG_1980-min
Det er blevet helt almindeligt at få filler i læberne, næsten lige så almindeligt som at få farvet hår, ordnet negle eller en ny tattoo. Læbestiften sidder jo også lidt bedre på fyldige læber, ikke?

Mesolips

KUn det bedste er godt nok

Du har sikkert set mange reklamer for læbebehandlinger og det kan være svært at gennemskue, hvad du egentligt betaler for. Og ja, det kan være lidt en jungle at finde rundt i. Hos Studio A har vi derfor valgt kun at arbejde med 2 læbeteknikker, som vi til gengæld er eksperter i – og som hos os altid udføres af specialuddannede kosmetiske sygeplejersker.

Vores 2 filler behandlinger af læber er: Mesolips og de mere eksklusive True Natural Lips med Restylane Kysse.

Mesolips er en teknik, hvor der injiceres små doser af Hyalderm i læbekanten med en Mesogun. Dermed sikres korrekt dybde og dosering af produktet. Hyalderm er en ikke-permanent filler, der giver naturlig blødhed og volumen i det øverste hudlag. Resultatet er fyldige og smidige læber.

True Natural Lips laves med ’Restylane Kysse’, der er et luksusbrand fra det schweiziske selskab Galderma, som er blandt de bedste dermatologiske virksomheder i verden. Restylane Kysse er en ikke-permanent filler, der er udviklet til at skabe perfekte fyldige læber. Produktet indeholder lidokain, der er lokalbedøvende, hvilket gør behandlingen mere mild. Restylane Kysse er baseret på hyaluronsyre-gel, der er et naturligt stof som kan binde vand og er med til at bevare læberne bløde, fleksible og fyldige. Og meget, mere kysselige! Vil du vide mere om Restylane Kysse, kan du finde en masse information her

Hvordan foregår behandlingen?

Hos Studio A tager vi os altid god tid til at lære dig at kende og tale sammen om dine ønsker. Derfor starter alle behandlinger med en gratis konsultation, som også er lovpligtig inden, at vi må behandle dig. Inden vi starter behandlingen, lægger vi lokalbedøvende creme, på dine læber, så det (næsten) ikke kan mærkes, når vi skal injicerer gelen. Selve behandlingen varer ca. 30 min.

Vi anbefaler at bygge dine læber op over 2-3 behandlinger, så du får lige det resultat, du drømmer om. Lidt ad gangen, symmetrisk og fint.
Afspil video

Hvor længe holder en behandling?

Du kan med det samme se effekten af en behandling med filler i læberne; du vil i op til et par dage opleve let til moderat stikrelateret rødmen, ømhed og hævelse - men bare rolig, det falder igen. Og så kan du glæde dig over smukke, fyldige læber i typisk 3-5 måneder. Vores erfaring viser, at gentagne behandlinger forlænger holdbarheden.

Er det dyrt?

Vi lægger stor vægt på at vælge gode produkter og sætter god tid til behandling. Derfor er vi ikke de billigste til læbebehandlinger, men vi er blandt de bedste. Vores kosmetiske sygeplejersker tager sig god tid til at skabe det resultat, du drømmer om, og du kan føle dig i trygge og erfarne hænder hos Studio A.

Læbebehandlingerne starter ved kr. 2.500. Vi sælger ofte et ’klippekort’ til behandlinger, så du med god rabat kan få vedligeholdt dine smukke læber, i takt med at produktet naturligt nedbrydes.

Filler og botox

Smukke læber laves med ikke-permanente filler produkter, men mange vælger faktisk en kombinationsbehandling med botox, fordi det giver den optimale effekt sammen med din daglige hudpleje.

Måske ved du ikke lige præcis hvilken behandling, der skal til for at du fx får et friskere look? Sådan er der mange, der har det! Derfor er den kosmetiske vejledning før et forløb altid vigtigt, og den sætter vi en ære i.

Vi har erfaringen

Du skal naturligvis ikke lægge dit ansigt i hænderne på hvem som helst. Vælg altid en behandler, der er specialuddannet og som har erfaring, da gode resultater er en kombination af viden og dygtighed.

Hos Studio A er alle vores behandlere faglærte sygeplejersker, der har specialiseret sig i kosmetiske behandlinger gennem en ekstra uddannelse, så de kan kalde sig kosmetisk sygeplejerske. Og vi sikrer at alle får den nødvendige uddannelse i de nyeste teknikker, så vi altid kan give dig en professionel behandling.

Har du fået lyst til at høre mere om vores behandlinger, kan du altid booke en gratis konsultation, hvor vi sammen kan tale om mulighederne for dig. Giv os et kald på 2226 6620 eller book din tid her. Vi glæder os til at se dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *