Logo fra Studio A

Alderen sætter sine spor

Et yngre look? Ingen problem! Med filler i kæbelinje, fik Berith det løft, som hun efterspurgte. Læs mere om Berith oplevelse.

EN GAVE FRA MIG TIL MIG

Kosmetiske sygeplejerske Studio A, Rikke, forklarer om nåleskræk:

”Har man brug for det eller har man ikke brug for det? Da jeg kiggede mig i spejlet, tænkte jeg: det har jeg brug for!” eller: ”Hvis ikke nu, hvornår så?”

Med alderen kommer huden altså til at hænge lidt mere. Det skal man ikke være ked af – alderstegn er godt! Det betyder, at man er blevet lidt klogere, end da man var yngre. Men med klogskaben behøves man ikke at give afkald på skønheden, så jeg har besluttet mig for, at jeg gerne vil af med nogle af alderstegnene, særligt omkring min kæbelinje – eller omkring hamsterposerne, som jeg godt kan lide at kalde det.

Jeg gik nemlig og drømte om at blive strammet lidt op, at få et lille løft, men det skal samtidig være naturligt og diskret – og selvfølgelig pænt! Det er noget, jeg gerne vil give mig selv. jeg tror nemlig på, at det godt må afspejles i det ydre, hvordan man har det i det indre. Og sådan et løft, kan give mig den følelse.

DET ER FØRSTE GANG, AT JEG SKAL HAVE LAVET EN BEHANDLING, MEN ET LØFT VED KÆBELINJEN KAN GIVE MIG DET, JEG ØNSKER.

Jeg havde surfet en masse på nettet og læst om mange forskellige behandlinger. Det var også sådan, at jeg fandt Studio A. De havde en masse gode anmeldelser, så derfor valgte jeg dem. Fordi jeg aldrig har fået sådan en behandling før, så var det vigtigt for mig, at personalet var dygtige og kunne vejlede mig. Derfor var jeg også lidt nervøs inden behandlingen, men jeg er blevet taget rigtig godt imod. Konsultationen, der ligger forud for behandlingen, har gjort mig så tryg. Generelt har jeg stor tiltro til, at jeg kan opnå lige præcis de resultater, som jeg ønsker mig.

Ønsker du ligesom Berith et løft med naturlige, men effektive resultater? Så kom ind forbi til en gratis og uforpligtende konsultation.

Studio-a-1-highres-7498

Få del i kampagnetilbud før alle andre

Sign op til vores nyhedsbrev og få besked 1-2 uger før ALLE andre, således du kan nå at booke i god tid og tage de bedste tider.