Logo fra Studio A

ET SELVTILLIDSBOOST ER VIGTIGT I NY OG NÆ

Mange har et eller andet ved deres udseende, som de drømmer om at få fremhævet eller lavet om. Tina havde et brændende ønske om at få større læber. Læs om Tinas oplevelse med læbeforstørrelse.

LÆBERNE I FOKUS – ET BOOST MED LÆBEFORSTØRRELSE

”Nu sidder læbestiften helt, som den skal, og jeg er klar til sommer!”

Læbestift, der bare altid sidder godt? Det er det, jeg går efter. Jeg har nemlig læbestift på hver dag og med mere fylde og volumen i læberne, sidder læbestiften bare flottere. Det giver mig også et løft omkring læberne ved de små, fine linjer, der opstår med alderen. Og i en alder af 55 år, så må man vist godt få lidt hjælp til at holde det ungdommelige look vedlige.

Det gør mig glad, og jeg får et yngre udseende. Jeg har ikke et ønske om at ændre for meget, og det er også vigtigt ikke at gå for langt, men det giver mig det der boost, som jeg mangler. Det giver også mig mere selvtillid, måske endda mere selvværd. Og så føler jeg mig også helt klar til sommeren, fordi det her løft omkring og fylde i læberne gør, at jeg ser mere frisk ud.

MINE VENINDER ANBEFALEDE STUDIO A

Jeg har søgt efter en klinik, hvor fagligheden er i top, og hvor jeg kunne få ordentlig vejledning, særligt fordi det ikke må se kunstigt ud, men bare skulle være et boost. Jeg spurgte også lidt rundt i min omgangskreds, og her blev jeg af veninder anbefalet Studio A. Den anbefaling tog jeg imod, fordi jeg ser det som et kvalitetsstempel, at mine veninder kender til stedet. Så føler man sig mere tryg. Nu har jeg endda veninder, der spørger mig ind til min oplevelse, så nu er det blevet min tur til at give anbefalingen videre.

Kunne du ligesom Tina tænke dig et selvtillidsboost? Så book en tid til en gratis og uforpligtende konsultation.

Studio-a-1-highres-7498

Få del i kampagnetilbud før alle andre

Sign op til vores nyhedsbrev og få besked 1-2 uger før ALLE andre, således du kan nå at booke i god tid og tage de bedste tider.