Logo fra Studio A

Derfor blev Maria kosmetisk sygeplejerske

Det handler om tillid! Derfor kan du her møde Maria, der er kosmetisk sygeplejerske hos Studio A. Hun fortæller, om sin baggrund og hvorfor har hun valgt at blive specialist i kosmetiske behandling. Og ikke mindst, hvorfor du kan føle dig helt tryg i hendes hænder.

Jeg hedder Maria og arbejder til daglig i vores klinik i Silkeborg som certificeret kosmetisk sygeplejerske.

Jeg er først og fremmest yderst fascineret af hvor forskellige mennesker er. Ikke to kunder er ens. Nogle kommer til mig med et ønske om at få et friskere udseende, da personen ikke længere kan kende sig selv i spejlet, andre vil gerne have fjernet lidt fedt på maven. Og andre igen, vil måske gerne have mere fylde i deres læber. Ikke to behandlinger er ens og der er for mig vildt tilfredsstillende!

”Jeg har i 6 år arbejdet som sygeplejerske, bl.a. i Grønland og på akutmodtagelsen. Og jeg brænder virkelig for mit fag. Men skønhed har altid haft min interesse og det er udfordrende, at der er så mange nye behandlingsmuligheder. Derfor valgte jeg at videreuddanne mig til kosmetisk sygeplejerske”

For mig er mit job som kosmetisk sygeplejerske et håndværk. Et håndværk, hvor jeg kan bruge min faglighed til at udføre behandlinger med naturligt smukke resultater, som harmonerer med den enkelte person. Og vigtigst af alt: skaber glæde!

PÅ SPØRGSMÅLET OM HVAD FREMTIDEN BRINGER ER MARIA IKKE I TVIVL:

Jeg vil fortsætte med at uddanne mig inden for kosmetiske behandlinger hos og sammen med Studio A. Det er en branche, hvor der sker så meget nyt. Mit job giver mig mulighed for at nørde og gå i dybden – man kan altid lære noget nyt i den her branche, og det elsker jeg!

Hos Studio A oplever jeg også, at vi altid har god tid til den enkelte behandling. Det giver både ro for mig som behandler og en tryghed, som jeg kan give mine kunder.

Har du fået lyst til at møde Maria og hendes kolleger, så kig forbi hos Studio A – du kan altid booke en gratis konsultation, hvor vi kan snakke om dine ønsker og sammen finde en måde at få dem opfyldt på.

Book din tid i dag til en gratis og uforpligtende konsultation.

Studio-a-1-highres-7498

Få del i kampagnetilbud før alle andre

Sign op til vores nyhedsbrev og få besked 1-2 uger før ALLE andre, således du kan nå at booke i god tid og tage de bedste tider.