Logo fra Studio A

Som kosmetisk sygeplejerske hos Studio A vejleder jeg altid til brug af solbeskyttelse

Hos Studio A går vi ikke på kompromis med solbeskyttelse. Det gælder både for dig, der er i hårfjerningsforløb og derfor skal passe ekstra på din hud, men også for dig der vil holde huden ung og sund.

ALLE HUDTYPER KAN BLIVE SKADET I SOLEN, HVIS IKKE MAN BESKYTTER DEN KORREKT

Solens UV-stråler kan skade både hudceller og bindevæv. Bindevævet består af proteiner som kollagen og elastiske fibre, som er det, der giver huden sin spændstighed, elasticitet og modstandskraft. Solskaderne kan derfor medføre tidlige aldringstegn som rynker, grov hud og pigmentpletter og i værste fald risiko for hudkræft.

Solcreme er et vigtigt skridt for at beskytte sin hud mod aldringstegn fra soleksponering
– Stine, kosmetisk sygeplejerske hos Studio A

Hos Studio A mener vi, at det aldrig er for sent at begynde at beskytte sin hud mod solens stråler. Jo mere sol huden bliver udsat for, jo mere slap og rynket bliver den. Huden har en god hukommelse og kan huske alle de gange, den er blevet solskoldet, fordi den ikke har været tilstrækkelig beskyttet. Det er derfor er vigtigt, at man bruger en god solbeskyttelse med høj faktor.

Hos Studio A anbefaler vi solbeskyttelse fra Académie og deres serie SUN. Det er produkter, der giver en optimal beskyttelse af huden og giver selv sensitiv hud muligheden for at få en flot solbrun farve, men på en kontrolleret måde.
Académíe SUN beskytter både huden imod fremskredne linjer og rynker og UV-stråler, som forårsager forbrænding. Desuden er produkterne udviklet ud fra en formel, der hurtigt og effektivt trænger 100% ind i huden uden at fedte.

ET MUST HAVE

Académíe Sun Stick faktor 50 – en nem og anvendelig solstik, som er med til at sikre solbeskyttelse på følsomme og udsatte områder, som næse, læber, kindben, øre, pigmentpletter og ar. Den er helt ideel til sommeren, og den er nem at have i lommen eller håndtasken.

Så kom endelig ind i klinikken og hør nærmere om vores produkter og få vejledning i solbeskyttelse.

Studio-a-1-highres-7498

Få del i kampagnetilbud før alle andre

Sign op til vores nyhedsbrev og få besked 1-2 uger før ALLE andre, således du kan nå at booke i god tid og tage de bedste tider.