Logo fra Studio A

Mænd må godt gå op i sig selv!

Den famøse bekymringsrynke lige midt i panden, som bare bliver værre og værre. Det vil Thomas gerne være fri for, så han får lavet botox for at forebygge rynker. Læs Thomas’ historie.

Behandling med botox

IKKE FLERE BEKYMRINGER – ELLER I HVERT FALD IKKE FLERE TEGN PÅ DEM I FORM AF PANDERYNKER

”Jeg går til botox behandling generelt for at minimere og forebygge rynkerne i panden.”

Vi ser alle sammen forskellige ud. Når jeg smiler, så klemmer jeg hele mit ansigt sammen. Jeg er som menneske udpræget positiv og glad, så det der med at smile – det er noget, jeg gør meget. Men det giver nogle panderynker, og det er jeg personligt lidt træt af.

Det er vigtigt at gøre noget godt for sig selv, synes jeg. Om det er at gå til frisøren eller at få massage. I stedet for det, så får jeg botox. Det gør jeg for at forebygge og minimere panderynker. Det går hånd i hånd med min filosofi om, at det er vigtigt at gøre noget godt for sig selv. Jeg ser det lidt som selvforkælelse eller wellness. Det giver mig i hvert fald velvære på samme måde.

VEJLEDNING ER NØGLEN TIL AT BRYDE TABUER

Der er helt sikkert et tabu omkring botox – særligt for mænd. Det er jeg sådan set ligeglad med, men det er forkert, at man som mand ikke kan gå op i sit udseende. Selvfølgelig kan man det. Jeg er et gående og stående eksempel på det. Tiderne ændrer sig jo, så hvorfor skulle det naturlige valg for mig ikke være botox? Jeg kan i hvert fald sige, at det giver mig noget livsglæde, ja endda livskvalitet.

Tabuet omkring det gør, at jeg har fået ekstra meget ud af vejledningen. Også fordi jeg er lidt nåleskræk, men jeg fandt hurtigt ud af, at det ikke gør spor ondt. Det er i hvert fald meget værre at få lavet en tatovering. Jeg er meget overrasket over, hvor smertefrit det er. Egentlig så er jeg bare glad og positiv over hele min oplevelse med botox, fordi jeg opnår de resultater, jeg gerne vil have.

Måske andre ikke nødvendigvis kan se det, men det gør en verden til forskel for mig, og det er det, der tæller i min verden.

Er du ligesom Thomas interesseret i at minimere og forebygger panderynker? Så kom ind forbi til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi vender dine drømme og ønsker.

PS: Vi tilbyder Fri Botox for mænd til 1.199/mdr* – nemt og bekvemt.

12 måneders forudbetaling. 1.438/mdr ved 6 måneders forudbetaling.

Studio-a-1-highres-7498

Få del i kampagnetilbud før alle andre

Sign op til vores nyhedsbrev og få besked 1-2 uger før ALLE andre, således du kan nå at booke i god tid og tage de bedste tider.