Logo fra Studio A

For Christine er hverdagen blevet nemmere

Glatte armhuler uden røde knopper, indgroede hår eller irriteret hud – det kan permanent hårfjerning gøre.

ET MENINGSFULDT BEHANDLINGSFORLØB MED HÅRFJERNING, DER GØR HVERDAGEN NEMMERE

”Som kosmetisk sygeplejerske prøver jeg selv behandlingerne af, så jeg kan give den bedste vejledning til mine kunder.”

Jeg arbejder som kosmetisk sygeplejerske hos Studio A, og derfor tester jeg også selv behandlingerne af, så jeg altid kan stå inde for det, jeg laver – i dette tilfælde hårfjerning. At prøve tingene af på egen krop giver også et bedre indblik i selvfølgelig effekt og resultater, men også smerteniveau, forholdsregler og bivirkninger.

DET BETYDER ALT FOR MIG, AT JEG SELV HAR OPLEVET DEN ØNSKEDE EFFEKT, OG DERFOR KAN STÅ INDE FOR BEHANDLINGEN

Jeg oplever selv at bruge meget tid på at fjerne uønsket hår på kroppen, særligt under armene. Jeg har derfor selv afsluttet et hårfjerningsforløb med X-laser, og jeg er stort set hårfri på nuværende tidspunkt. Jeg oplever ikke længere problemer med irriteret hud, røde knopper eller indgroede hår. Det har bare gjort min hverdag nemmere, og det er også det, mine kunder hos Studio A fortæller mig om deres behandlinger. Det glæder mig rigtig meget, at jeg kan bidrage til det.

Det her med at hjælpe folk – det går jeg meget op i. Det gør vi helt generelt og derfor ved jeg også, hvor vigtig vejledning og forventningsafstemning er. Hos os tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende konsultation, hvor man nemlig kan stille spørgsmål og samtidig få forklaret, hvordan et forløb foregår og hvilke resultater, man kan forvente. Man er med hele vejen igennem, og det skaber tryghed.

Jeg kan varmt anbefale et hårfjerningsforløb med X-laser, fordi det virker, og fordi det gør hverdagen meget nemmere.

Book din tid i dag til en gratis og uforpligtende konsultation.

Studio-a-1-highres-7498

Få del i kampagnetilbud før alle andre

Sign op til vores nyhedsbrev og få besked 1-2 uger før ALLE andre, således du kan nå at booke i god tid og tage de bedste tider.