Logo fra Studio A

Stædige fedtdepoter, som hverken træning eller kost kan fikse

Sund kost og et aktivt liv viser sig ikke altid på kroppen, som man ønsker sig det. Og selvom at man knokler, så ses resultaterne ikke. Det er et velkendt problem, også for Søren, som har et gammelt ar på maven, der har skabt nogle stædige fedtdepoter. Med fedtfrysning er han kommet problemet til livs.

”Jeg har et gammelt ar på maven, der desværre har gjort sådan, at jeg har fået nogle fedtdepoter, jeg ikke kan slippe af med. Jeg har prøvet at træne det væk, desværre uden held.”

Jeg har længe levet et aktivt liv, trænet og spist sundt. Jeg troede, at det var opskriften på, at de fedtdepoter, jeg har omkring et gammelt ar på maven ville gå i sig selv. Men uanset hvor meget jeg end trænede og spiste rigtigt, skete det ikke. Det har været frustrerende.

Hos Studio A blev jeg vejledt i et forløb med fedtfrysning. Det kan nemlig formindske de her fedtdepoter. Selvfølgelig kombineret med sund kost og motion. Men det har givet mig håb og vished. Vished om, at jeg nu kan komme de her fedtdepoter til livs.

JEG KUNNE SE RESULTATER EFTER FØRSTE GANG MED FEDTFRYSNING, OG DET ER SUPER MOTIVERENDE.

Jeg tror, at der er mange mænd, der ikke overvejer, at man kan få behandlinger som denne. Måske det er lidt tabubelagt, og noget nogle mænd tror kun er forbeholdt kvinder, men det er det bestemt ikke. Det kan varmt anbefales. Vejledningen fra start til slut har gjort, at jeg aldrig har været i tvivl om, hvordan forløbet skulle foregå, og hvilke resultater jeg kunne forvente. Det har været afgørende for mig.

Det er et længere forløb, man indgår i, med behandlinger, der strækker sig over tre gange. Men allerede efter første behandling kunne jeg begynde at se nogle resultater. Det er super motiverende, fordi når der er tre behandlinger, og jeg allerede kan se resultater efter første gang, så kan det kun blive godt. Det er selvfølgelig ikke en mirakelkur – jeg skal gøre mit med kost og motion for, at det lykkedes, men det er helt sikkert nogle store skridt i den rigtige retning.

Søde og rare mennesker, grundig vejledning og resultater – det får I altså her.

Hvis du ligesom Søren har uønskede fedtdepoter, kan et forløb med fedtfrysning være en god måde at komme det stædige fedt til livs på. Book en tid og lad os få en snak om, hvordan dine drømme og ønsker kan gå i opfyldelse.

Studio-a-1-highres-7498

Få del i kampagnetilbud før alle andre

Sign op til vores nyhedsbrev og få besked 1-2 uger før ALLE andre, således du kan nå at booke i god tid og tage de bedste tider.