Logo fra Studio A

Harmoni mellem det indre og det ydre

Misundelsesværdig glød og smidighed med skinbooster. Uanset hvor sund man er, hvor meget man træner og spiser rigtigt, kan man have brug for et lille boost fra tid til anden, så sundheden for alvor skinner igennem. For Tina har det været vigtigt, at der blev skabt harmoni mellem hendes indre og ydre.

NÅR JEG KIGGER MIG I SPEJLET HVER MORGEN, SER JEG DEN TINA, SOM JEG ER INDVENDIGT

”Med skinbooster ser jeg bare sundere ud og udstråler en større energi og glød.”

Jeg har altid manglet noget volumen og fylde i ansigtet. Uanset hvor meget jeg tabte mig eller tog på, var jeg altid lidt mager i ansigtet. Jeg ville gerne have mere glød og fylde i mit ansigt, fordi jeg er en energisk og aktiv pige, og jeg føler ikke, at det afspejlede sig i mit ydre. Det var også vigtigt for mig, at det blev naturligt, fordi jeg ikke er den store make-up pige of derfor foretrækker det naturlige udtryk.

Hos Studio A blev jeg vejledt i skinboosterforløbet, mest på grund af min genetik og min ansigtsstruktur. Jeg fortalte dem om mine ønsker, og at jeg længe havde overvejet et sådant forløb. Behandlerne forklarede mig, at jeg med skinbooster kunne opnå både at få fylde, fugt og glød i ansigtet – uden at skulle under kniven. Og da vidste jeg, at det var det rigtige for mig.

Afspil video


JEG ER SÅ GLAD FOR RESULTATERNE, OG AT DE VISER SIG ALLEREDE EFTER FØRSTE BEHANDLING MED SKINBOOSTER

Forløbet er over tre gange, og behandlingen foregår sådan, at der kommer en lillebitte nål ind som man næsten ikke mærker. Det går super stærkt, og resultaterne af den første behandling viste sig allerede et par dage efter.

Efter første og anden behandling, kunne jeg virkelig se en forskel. Min hud var mærkbart mere smidig, fugtet og langt mere spændstig. Den har fået den volumen og fylde, som jeg savnede. Og vigtigst af alt: glød! Skinbooster har gjort en kæmpe forskel for mig.

Jeg har virkelig haft en god oplevelse hos Studio A. Jeg føler mig altid i trygge hænder, og de vejleder én professionelt. Man er desuden med i hele processen, og så er man ikke et sekund i tvivl om, at de har helt styr på, hvad de laver. Det er vigtigt for mig.

Det bedste ved skinboosterforløbet er, at når jeg kigger mig selv i spejlet hver morgen, så ser jeg også den Tina, som jeg er indvendigt. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv i rigtig mange år.

Lyder ungdommelig hud og glød som noget for dig? Book en tid til en gratis og uforpligtende konsultation, så kan vi få en snak om dine drømme og ønsker.

Studio-a-1-highres-7498

Få del i kampagnetilbud før alle andre

Sign op til vores nyhedsbrev og få besked 1-2 uger før ALLE andre, således du kan nå at booke i god tid og tage de bedste tider.