Logo fra Studio A

Camillas drøm gik i opfyldelse

Camilla har længe drømt om at få mere markerede kindben, fordi hun synes, at det er pænt. Uden at skulle under kniven har Camilla fundet en løsning med filler. Læs mere om Camillas oplevelse.

HVAD JEG ØNSKER, SKAL JEG FÅ.

”Filler gør for mig, at mine kindben bliver mere markerede, og det synes jeg ser pænt ud.”

Jeg gik med en drøm om at få markerede kindben, fordi det er jeg ikke blevet givet fra naturens side. Men jeg vil samtidig gerne have et naturligt look. Da jeg allerede var inde til en anden behandling hos Studio A, fortalte jeg behandlerne om min drøm. Vi havde en god snak om mine ønsker.

Vi blev enige om, at filler var vejen frem. Jeg vil nemlig gerne opnå nogle resultater, der ser naturlige ud for mig, så jeg er glad for at se mig selv i spejlet hver dag. Hos Studio A vidste jeg, at jeg kunne få den rigtige vejledning og opnå naturlige resultater. De lytter altid til mine ønsker og skræddersyer behandlingen til mig. Det her med, at behandlingen er skræddersyet, og at man får så grundig vejledning, er en af årsagerne til, at jeg kommer igen.

JEG FÅR LAVET BEHANDLING MED FILLER I KINDBEN, FORDI JEG ØNSKER AT VÆRE DEN BEDSTE VERSION AF MIG SELV.

Når jeg kommer ind til en behandling og bliver godt taget imod, og når jeg har lagt mig på briksen, så bliver jeg vejledt. Min behandler forklarer mig, hvad der skal ske, og så sætter hun nogle guidende prikker, inden hun udfører behandlingen. På den måde føler jeg mig tryg hele vejen igennem. Efter behandlingen, tager jeg egentlig bare hjem. Det er så dejligt nemt.

De forandringer, som filler giver mit ansigt er, at mine kindben bliver mere markerede, og jeg får et lille løft. Det er noget af det, jeg har manglet, og som jeg har været utilfreds med før. Med filler-behandlingen bliver jeg glad hver gang, jeg kigger mig selv i spejlet.

Har du ligesom Camilla en drøm om løftede kindben? Så book en tid til en gratis og uforpligtende konsultation.

Studio-a-1-highres-7498

Få del i kampagnetilbud før alle andre

Sign op til vores nyhedsbrev og få besked 1-2 uger før ALLE andre, således du kan nå at booke i god tid og tage de bedste tider.