Logo fra Studio A

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med både botox, filler og laser, når vi skal hjælpe din hud bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

DOKUMENTERET EFFEKT

Vi mener, det er et spørgsmål om velvære, når vi ønsker at bevare huden frisk og spændstig gennem hele livet, og når man nu kan gøre noget ved aldringen af huden, ja hvorfor så ikke prøve det?

Vi skal være de første til at indrømme, at der er mange fordomme mod anti-age behandlinger, særligt botox, måske fordi man er bange for at få et ’unaturligt resultat’ eller en uheldig bivirkning. Vi har derfor valgt behandlinger, hvor vi ved at resultaterne er gode og bivirkningerne er få – og samtidigt sikrer vi, at vores behandlere er både dygtige og veluddannede. Du skal jo kun lægge dit ansigt i trygge hænder, ikke?

Her kan du læse mere om de metoder, vi bruger og dokumentationen for at anti-age behandlinger virker – og hvis du får lyst til at vide mere, kan du jo følge de links, vi her har givet. Vi tror nemlig på, at åbenhed er den bedste måde at nedbryde fordomme.

Afspil video

Botox

Botox har været anvendt til hudpleje i mere end 40 år, og alene i USA udføres der mere end 2 mio. behandlinger med botox om året! Botox har dokumenteret klinisk effekt, idet botox får muskler til at slappe af, og dermed undgås synlige rynker. Effekten af en botox behandling varer 3-6 måneder. Botox nedbrydes langsom i kroppen, og der sker ingen ophobning.

Det kræver autorisation og lægefaglig vejledning at behandle med botox, da det er medicin. Derfor skal du til en lovpligtig samtale hos vores læge, inden du kan modtage behandlinger med botox. Vi er hos Studio A naturligvis godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, ligesom vores behandlere alle har den nødvendige autorisation.

Vil du vide mere om botox kan du læse om på Netdoktors udlægning af kampen mod hudens aldring eller om rynkebehandling med botox på Sundhed.dk.

Vi tilbyder fri Botox fra 999/mdr. Du sparer op til 70% sammenlignet med andre klinikker.

RESTYLANE SKINBOOSTER

Skinbooster er en filler behandling udviklet af det schweiziske firma Galderma, der står bag det eksklusive brand Restylane. Skinbooster er en naturlig hyaluronsyre, som er fantastisk til at binde vand og dermed tilføre fugt til huden – indefra vel og mærke.

Restylane Skinbooster gives over 3 behandlinger, og resultatet er en tydeligt mere fugtet, spændstig og glat hud, hvor også ar efter akne og andre skader udjævnes.

Læs mere om filler behandlinger mod hudens aldring på Netdoktor eller på Galdermas site.

Afspil video

PROFHILO

Profhilo er en af de nyeste innovative og effektive anti-aging behandlinger på markedet, som modvirker den manglende elasticitet, der forsvinder naturligt med alderen. Behandlingen er for dig med løs og kreppet hud i fx ansigtet eller på halsen.

Behandlingen har få punktvise injektionssteder og stimulerer cellerne til at producere mere collagen og elastin med produktets høje indhold af stabiliseret hyaluronsyre.

Resultatet vil være en mere spændstig, friskere og glattere hudstruktur i form af en forbedret fugtbalance, fordi behandlingen med sin bio re-modelerende effekt forynger og booster alle celletyper.

PHOTOREJUVENATION

IPL laser behandlinger kaldes også for Photorejuvenation, idet laser strålerne stimulerer huden til at producere kollagen, elastin og glucosaminoglycaner. Behandlingerne giver en langvarig forbedring af hudens struktur, med reduktion af porer og en glattere overflade.

Vær opmærksom på, at du ikke må være i solen op til 4 uger før og efter laserbehandlinger, da huden bliver meget lysfølsom, mens den behandles.

Læs mere om non-ablativ laserbehandlinger her.

2 + 2 = 5

Vi anbefaler ofte en kombination af behandlinger, så du kan få de bedste resultater, da én teknik ikke kan løse det hele. Ofte vil din hud nemlig have godt af, at vi målrettet løser udfordringerne.

Hos Studio A starter vi altid med en gratis konsultation, hvor vi ser nærmere på din hud og taler om dine ønsker. Sammen lægger vi en plan for hvilke behandlinger, vi kan anbefale – og taler om de resultater, du kan forvente. Ofte vil vi anbefale en kombination af laser til fjernelse af synlige kar, arvæv og pigmentskjolder, herefter botox til reduktion af rynker og fillers til fugt og spændstighed i huden. Det vil være et forløb, der strækker sig over flere måneder, så din hud når at følge med og hele indefra.

I DE BEDSTE HÆNDER

Kosmetiske behandlinger er både et spørgsmål om metode med dokumenteret effekt og et spørgsmål om godt håndværk. Hos Studio A er alle behandlere kosmetiske sygeplejersker med højt fagligt niveau og god erfaring. Alle deltager løbende på efteruddannelse og træning i nye metoder, så du trygt kan lægge dit ansigt i vores hænder.

Du kan læse mere om vores behandlinger her på sitet og du kan altid bestille en tid til en gratis konsultation på 222 666 20 eller lige her.

Vi glæder os til at se dig!

Studio-a-1-highres-7498

Få del i kampagnetilbud før alle andre

Sign op til vores nyhedsbrev og få besked 1-2 uger før ALLE andre, således du kan nå at booke i god tid og tage de bedste tider.