Logo fra Studio A

Rander under øjnene? Det er heldigvis nemt at slippe af med

Sygeplejerske, mor til to, kone og veninde. For den moderne kvinde, der jonglerer både job, hjem og børn, så kan der hurtigt opstå knaphed på søvn og rande under øjnene. Men heldigvis ved sygeplejerske og mor, Mie, at der findes en god løsning på det. Læs hendes historie.

RESPEKT FOR DEN NATURLIGE SKØNHED

Kosmetiske sygeplejerske Studio A, Rikke, forklarer om nåleskræk:

”Jeg vil gerne fremhæve de gode træk, som jeg allerede har.”

Som jeg har fået børn og arbejde som sygeplejerske, så kan jeg se, at jeg er blevet ældre. Det er jo egentlig dejligt, fordi det bringer så mange gode ting med dig. Rande under øjnene er bare ikke én af de der dejlige ting. Jeg ved godt, at det hører til det at blive ældre og have travlt, men jeg kunne godt tænke mig at friske udseendet lidt op.

Jeg har mange af de samme værdier som Studio A, og jeg synes, at det er utroligt spændende, at de hjælper andre med at blive glade for sig selv. Det er meget smukt, synes jeg. Det er sådan set også derfor, at jeg er her. Fordi jeg vil gerne tænkte, når jeg kigger mig i spejlet: ”Du ser sgu godt ud Mie!”. Det tænker jeg jo i forvejen, fordi jeg har det godt i min egen krop, men det med at fremhæve ens bedste sider, det tror jeg meget på.

SOM UDDANNET SYGEPLEJERSKE VED JEG, AT BEHANDLINGER I ANSIGTET KAN VÆRE MEGET KOMPLEKSE. DERFOR LÆGGER JEG STOR VÆGT PÅ ET VELUDDANNET PERSONALE

Jeg har faktisk selv længe drømt om at blive kosmetisk sygeplejerske, fordi man hjælper andre med at opnå den bedste version af sig selv. At hjælpe andre med at få det godt, det ligger jo i en sygeplejerskes DNA.

Det er faktisk også på grund af mit fag, at jeg har valgt Studio A. Jeg går meget op i faglighed og forventer et veluddannet personale. Det har de her. Samtidig har de konstant kompetenceudvikling, hvilket gør, at de har den nyeste viden på området. Ja, jeg kunne ikke lade være med at spørge ind til alt det, da jeg var herinde første gang. Det er vist en arbejdsskade. Men jeg føler mig tryg her og ved, at her vægtes den faglige udvikling, men også den naturlige skønhed højt. Kombinationen af det betyder rigtig meget for mig.

Vil du vide mere om behandling med filler? Så book en gratis og uforpligtende konsultation her.

Studio-a-1-highres-7498

Få del i kampagnetilbud før alle andre

Sign op til vores nyhedsbrev og få besked 1-2 uger før ALLE andre, således du kan nå at booke i god tid og tage de bedste tider.