Logo fra Studio A

Sol accellererer hudens ældning

Solens påvirkning på huden ses i mange former, men oftest som pigmentpletter, rødme eller rosacea frembrud, karsprængninger og røde plamager i ansigtet. Nogle oplever også vitiligo, melasma og hyperpigmentering.

HAR SOMMERENS SOLSTRÅLER FUNDET VEJ TIL DIN HUD?

Det kan grave et hul af fortvivlelse, hvis du hører til den voksende gruppe af kvinder (og mænd!), som ønsker at bevare en smuk hud.

Sådan siger Kosmetisk Sygeplejersker Katrine om ubehandlet solskadet hud:

”Resultatet er en tyndere, mindre elastisk, slap og hængende hud”

SOleksponering sætter fart på aldringsprocessen

De velkendte og farlige UV-stråler fra solen nedbryder hudens kollagen og elastin ved længerevarende ophold, især uden tilstrækkelig beskyttelse i form af solcreme, tøj og hat. En brunlig kulør kan være rigtig attraktiv at se på, men kan også være et tegn på, at du har været eksponeret for meget for solen.

Resultatet er en tyndere, mindre elastisk, slap og hængende hud. Specielt under øjnene og i panden, hvor hudlagene er tynde, kan høj soleksponering skabe tydeligere alderstegn, end tallet i dit pas retfærdiggør.

Har du været eksponeret for solen hen over sommeren? Så er det afgørende for din ældning af huden, du gør noget ved det snarest herefter.

Hvordan reparerer jeg solskadet hud?

Det er gængs, at hudplejeprodukter bliver anbefalet, men det er i virkeligheden kun en support til den egentlige behandling. Det er vigtigt, at du søger professionel hudbehandling, og du reagerer med det samme. Tillader du huden at blive nedbrudt over tid, uden at tilføre de nødvendige ingredienser og starte de rigtige kemiske processer i huden, kan din ældning blive permanent.

Vi anbefaler, at huden får et markant boost af kollagen og elastin produktion, for at komme den solskadede hud til livs. Udover det, er det nødvendigt at tilføre huden ren hyaluronsyre (findes naturligt i kroppen), i den optimale verden.

At få korrekt hudpleje vejledning efter behandling anser vi som æressag. Vi er på hjemmebane i at matche de produkter du har behov for, efter behandling af din hud har været udsat for sol.

Hvilke professionelle behandlinger skal jeg have?

Med IPL Laser (intensiv pulseret lys), kan vi udføre hudfornyelse som behandler leverpletter eller pigmentpletter, karsprængninger eller rødme. Ved behandling startes en række kemiske processer, der sætter skub i udskiftning af de solskadede hudceller. Udskiftes cellerne ikke rettidigt, omdannes ødelagte celler til zombieceller, som accellererer ældning af huden. IPL er derfor et rigtig godt redskab til at kickstarte din behandling af solskadet hud.

Profhilo er et af vores favoritredskaber til at genskabe din oprindelige hud, i en stærkere og mere robust form, men forfinet og blød. Profhilo indeholder en af de reneste hyaluronsyrer i produktform og er derfor perfekt til at genopbygge en skadet hud, og samtidig tilføre essentielle vitaminer. Profhilo er en injektionsbehandling, der typisk ikke er forbundet med større ubehag, og udføres hos Studio A alene af dygtige registrerede kosmetiske sygeplejersker, med diplom i Profhilo behandling.

Hvordan booker jeg tid til behandling af solskadet hud?

Vi har sammensat 3 forskellige pakker, specielt designet til solskadet hud, alt efter dit behov og din økonomi.

Du får hele produktserien, til den enkelte pakke, med gratis, når du vælger en pakke.

Solskadet hud – Light – DKK 4.000 (spar 1.246)

 • 2x IPL Laser Hudfornyelse
 • Derm Acte Double Sided Peel Pads – gratis
 • Academie Renewing Moisturizing Mask – gratis
 • Derm Acte Micellar Cleansing Water – gratis

 

Solskadet hud – Full – DKK 9.000 (spar 2.142)

 • 1x IPL Laser Hudfornyelse
 • 2x Profhilo
 • Derm Acte Double Sided Peel Pads – gratis
 • Academie Renewing Moisturizing Mask – gratis
 • Derm Acte Micellar Cleansing Water – gratis
 • Academie Face Age Recovery Sunscreen Cream Faktor 50 – gratis
 • Derm Acte 4D Intensive Moisturizing Serum – gratis

 

Solskadet hud – Anti-redness – DKK 6.000 (spar 1.634)

 • 3x IPL Laser Hudfornyelse
 • Derm Acte Double Sided Peel Pads – gratis
 • Academie Renewing Moisturizing Mask – gratis
 • Academie Anti-redness Calming Mask – gratis
 • Academie Anti-redness Program for Skin Redness (dagcreme) – gratis

 

Pakketilbuddene gælder fra 30. august til 31. oktober 2021.Vil du gerne stoppe din huds ældning inden det er for sent?

Studio-a-1-highres-7498

Få del i kampagnetilbud før alle andre

Sign op til vores nyhedsbrev og få besked 1-2 uger før ALLE andre, således du kan nå at booke i god tid og tage de bedste tider.