Logo fra Studio A

Anders tabte sig på maven med Fedtfrysning

Mange år med træning og kost var ikke nok for Anders. Men allerede efter 1. behandling af Fedtfrysning med X-Freeze NXT tabte Anders sig 6 centimer om livet.

Træning og kost kan ikke klare alt

Anders havde altid døjet med sit “bildæk” rundt om maven. Sund kost og træning hjalp ikke. Men det gjorde Fedtfrysning med X-Freeze NXT. 

“Det handler ikke om at ligne en bodybuilder”, siger Anders, som har taget tilløb til kosmetisk behandling i mange år, uden det er blevet til noget før nu.

“Jeg har det egentligt fint med den måde jeg ser ud på, men synes maven var begyndt at hænge lidt. Og hvis man nu kan gøre noget ved det, hvorfor så ikke”, fortsætter Anders.

”Fedtfrysning med X-Freeze NXT fjerner 20-30% af fedtdepotet – helt uden kirurgi”

“Anders fik hurtigt et resultat af Fedtfrysning, selvom vi normalt siger der går 8-12 uger før du har det endelige resultat”, fortæller kosmetisk sygeplejerske Mia Illkjær, som til daglig udfører behandlingen i Studio A i Silkeborg.

Isabella Høegh, som er kosmetisk behandler, ligeledes i Silkeborg, bakker Mia Illkjær op:

“I sommerhalvåret har vi rigtig travlt med Fedtfrysning, egentligt over alt på kroppen. Derfor anbefaler vi, at man kommer i gang i god tid, hvis man gerne vil være sommerklar”.

Isabella fortsætter:

“Vi ser mange få begyndende effekter allerede efter små 2 uger, men det er primært en langvarig effekt, hvor vi anbefaler en serie på 3 behandlinger pr. område, for det bedste resultat.”

Fedtfrysning er i udgangspunktet permanent, men Mia pointerer dog, at Fedtfrysning ikke skal sammenlignes med en lynkur, hvor du kan spise hvad du vil.

“Det er vigtigt, at man forstår det handler om at komme de genstridige fedtdepoter til livs, og ikke er en fribillet til valgfri livsstil med kosten”, fortæller Mia.

Mia uddybder yderligere: “Vi anbefaler altid at kombinere sit Fedtfrysningsforløb med en smule fokus på sund levevis i sin helhed.” 

Anders har ordet

Hør Anders fortælle hvad Fedtfrysning har gjort for ham og hvorfor han valgte Studio A.

Afspil video

 

Overvejer du at undersøge hvad Fedtfrysning kan gøre for dig?

Vi tilbyder en uforpligtende og gratis konsultation med en kosmetisk behandler, hvor vi med fokus på dine ønsker, skræddersyer det helt rigtige forløb sammen med dig.

Studio-a-1-highres-7498

Få del i kampagnetilbud før alle andre

Sign op til vores nyhedsbrev og få besked 1-2 uger før ALLE andre, således du kan nå at booke i god tid og tage de bedste tider.