Logo fra Studio A

Her er 6 facts om botox

Der er mange fordomme om botox behandlinger. Både hvor og hvordan botox kan bruges, om det virker og om botox er prisen værd. Vi har her samlet 6 facts omkring botox, og hvorfor det er en effektiv behandlingsmetoden mod rynker i ansigtet.​

Hos Studio A taler vi dagligt med mange – både mænd og kvinder – der er godt trætte af rynker. Særligt dem i panden og omkring øjnene. Og selv om det er forholdsvist nemt at gøre noget ved, er de alligevel bekymrede for at prøve botox. Der er nemlig stadig mange fordomme om botox, både om prisen og virkningen. Og det vil vi gerne gøre noget ved. Så her får du 6 facts om botox:

FACT 1: BOTOX VIRKER

Botox er et protein, der får muskler til at slappe af og anvendes både til medicinske behandlinger af fx migræne og tics, og til mindre kosmetiske behandlinger som rynker i ansigtet, fx ved munden, næsen, øjnene eller i panden. Der injiceres en meget lille dosis, meget præcist ved den muskel, der skaber en rynke.
Du kan se en begyndende effekt indenfor 1 døgn, men det tager op til 14 dage, før det endelige resultat er synligt. Vi oplever typisk, at den første behandling har 3-5 måneders holdbarhed, mens efterfølgende behandlinger kan holde længere, da musklen bliver mindre spændt ved gentagende behandlinger. Effekten aftager fordi botox ikke ophobes, men langsomt nedbrydes i kroppen og udskilles gennem urinen.

Afspil video

FACT 2: BOTOX ER IKKE FARLIGT

Du har sikkert hørt, at botox er en gift – og det er helt rigtigt – helt præcist hedder stoffet Botolinum Toxin type A, der virker ved at få muskler til at slappe af i en begrænset periode.

Til kosmetiske behandlinger hos Studio A, anvendes så små doser af botox og de injiceres helt præcist, at risikoen for bivirkninger er meget lille. Det kræver naturligvis både erfaring og talent at arbejde med botox, da doseringen skal placeres korrekt for at opnå gode resultater. Derfor er alle behandlere hos Studio A veluddannede og får dagligt erfaring i arbejdet med kosmetiske behandlinger med bl.a. botox.

FACT 3: DU BEVARER DIN MIMIK

Botox virker kun lokalt i den muskel, vi behandler, så du vil stadig have mimik i ansigtet – bortset fra fx den muskel i panden, som skaber dybe rynker. Og effekten forbliver lokal – den kan ikke sprede sig til andre muskler. Vi lægger vægt på at skabe et naturligt udtryk i dit ansigt, når vi behandler med botox, så vi alene fjerner rynkerne – ikke andet!

Vi behandler rynker i ansigtet med botox, der får musklerne til at slappe af. Her ser du behandlingsområderne:

FACT 4: EFFEKTIVT FRA FØRSTE BEHANDLING

Behandling af rynker med botox er populært, fordi det virker med det samme og effekten holder relativt længe. De fleste får forlænget virkningen med en ny behandling efter 4-6 måneder og herefter kan der gå op til et år, mellem behandlingerne. Musklen bliver nemlig mere afslappet over tid.

“Mange vælger at kombinere botox med en filler behandling, da et løft i fx bryn eller kinder også kan fjerne rynker og skabe et mere friskt udseende.”

– Maria, Kosmetisk sygeplejerske hos Studio A

FACT 5: BOTOX HAR MEGET FÅ BIVIRKNINGER

Botox har været anvendt til kosmetiske behandlinger i mere end 40 år, og det anslås at der alene i USA gennemføres mere end 2 mio behandlinger med botox – om året!

Som ved andre kosmetiske behandlinger, tatovering, piercing og andet, bør du vælge en veluddannet og erfaren behandler, der kan rådgive og finde den rette behandling for dig.

Der er meget få bivirkninger ved botox, hvis du vælger en dygtig behandler med erfaring. Den største risiko er, at give musklerne for store doser ad gangen eller ikke være god til at ramme de rigtige muskler. Det er også vigtigt at du ikke rører ved det behandlede område i timerne efter behandlingen, så den injicerede botox får lov til at virke lokalt, og ikke flyttes til et andet sted i ansigtet. Læs mere om bivirkninger ved botox her.

FACT 6: ER BOTOX DYRT?

Hos Studio A har vi Silkeborg og Midtjyllands bedste priser Botox. Faste lave priser – ikke så mange dikkedarer.

Vi giver samtidig resultatetgaranti. Det betyder du inden for 14 dage af din behandling, får en gratis kontrol, hvor vi ser om alt er som det skal være. Skulle det ikke være det, genbehandler vi områderne, du har fået behandling i, helt gratis.

HVORFOR VÆLGE STUDIO A?

Hos os er alle behandlere specialuddannede sygeplejersker, der har autorisation til behandling med botox. Vi lægger stor vægt på faglig dygtighed og erfaring.

Hvis du ønsker en behandling med botox, skal du også have en samtale med vores læge min. 48 timer inden din første behandling, så du er fuldt informeret om metoden. Her kan du bl.a. stille spørgsmål om bivirkninger og erfaringer. Herefter kommer du ind til en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor i sammen lægger en plan for det videre forløb og får kosmetisk vejledning. Sygeplejersken bliver du behandlet af hver gang, så du kan føle dig i trygge hænder.

Har du fået lyst til at høre mere om botox behandlinger, så kan du altid booke en tid til gratis konsultation hos Studio A. Giv os et kald på 222 666 20 eller book din tid online.

Studio-a-1-highres-7498

Få del i kampagnetilbud før alle andre

Sign op til vores nyhedsbrev og få besked 1-2 uger før ALLE andre, således du kan nå at booke i god tid og tage de bedste tider.