Hvorfor vælge Studio A?

Studio A er en kosmetisk klinik, der godt forstår, at dit udseende kan have en stor effekt på mange aspekter af dit liv. Vi arbejder tæt sammen med dig som kunde, og vi sætter en ære i at hjælpe dig, så du opnår de resultater, som du længes efter.

Mød vores team

Studio A’s behandlerteam består af speciallæger og kosmetiske sygeplejersker. Vi sørger for at efteruddanne vores kosmetiske sygeplejersker løbende, så de altid har den nyeste viden indenfor kosmetiske behandlinger.

Alle medarbejdere er blevet nøje udvalgt, og de er uddannede i at udføre en professionel og personlig service.

Vi tilbyder veldokumenterede kosmetiske behandlinger, der kan fremhæve din naturlige skønhed. Ofte er det små korrektioner, der har stor effekt. Uanset behandlingstypen er du i trygge hænder hos os.

Vores historie

Studio A blev grundlagt som kosmetisk klinik i 2015 af Casper Dahl Hansen. Klinikken havde i starten fokus på permanent makeup, men der er sidenhen sket meget. I dag specialiserer Studio A sig i injektions- og laserbehandlinger. 

Vi fortsætter med at være innovative og vi baner vejen for kosmetiske behandlinger på det danske marked. Blandt andet med de spændende nye tendenser indenfor laserteknologi. Vores store ekspertise på området og udvalg af behandlinger betyder, at vi kan tilbyde det ideelle forløb til dig. Et forløb som er designet til at opfylde dine individuelle ønsker.

Gratis konsultation

Vi lægger stor vægt på at du som kunde føler dig godt informeret. Så du er klædt på til at træffe en beslutning om hvilken behandling, der passer bedst til dig og dine behov. Derfor tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende konsultation til dig, der overvejer en kosmetisk behandling. Din tryghed betyder alt for os!