Hvorfor vælge Studio A?

Her hos Studio A forstår vi godt, at dit udseende kan have en stor effekt på mange aspekter af dit liv. Det gælder specielt dit selvværd, psykisk velbefindende og din livskvalitet. Vi arbejder tæt sammen med vores klienter og sætter en ære i at hjælpe dem, så de opnår de resultater, de længes efter.

Mød vores team

Studio A’s behandlerteam består af speciallæger, kosmetiske sygeplejersker og Master-trænede mikropigmentister. Vi sørger for at efteruddanne vores behandlere løbende, så de altid har den nyeste viden indenfor kosmetisk medicin.

Alle medarbejdere er blevet nøje udvalgt, og de er uddannede i at udføre en professionel og personlig service. Vi behandler både mænd og kvinder. Vores erfarne gruppe af æstetiske specialister er dedikerede til at give dig den bedste behandling, som ikke-kirurgisk kosmetisk medicin kan tilbyde.

Vores kosmetiske team arbejder tæt sammen for at sikre, at du får det bedst mulige resultat ud af din behandling; vi genopretter, forbedrer og vedligeholder din skønhed, og skræddersyr kosmetiske behandlinger, der vil have en betydelig indvirkning på dit udseende, men stadig syne naturligt.

Vores historie

Studio A blev grundlagt i 2015 af Casper Dahl Hansen. Klinikken havde i starten fokus på permanent makeup, men der er sidenhen sket meget. I dag specialiserer Studio A sig i Botox, Laser- og Anti-Age behandlinger. Vi erkender at alle mennesker har forskellige hudtyper. Der kan være dermatologiske problemer eller andre æstetiske udfordringer. Derfor har vi løbende øget antallet af forskellige behandlinger vi tilbyder i klinikken, så du kan se yngre, smukkere og slankere ud.

Vi fortsætter med at være innovative og vi baner vejen for kosmetiske behandlinger på det danske marked. Blandt andet med de spændende nye tendenser indenfor laserteknologi og stamcellebehandling. Vores store ekspertise på området og udvalg af behandlinger betyder, at vi kan tilbyde det ideelle forløb til dig. Et forløb som er designet til at opfylde dine individuelle ønsker.

Vores værdigrundlag er kvalitet, individualitet og sikkerhed.

Gratis konsultation

Vi lægger stor vægt på at du som kunde føler dig godt informeret. Så du er klædt på til at træffe en beslutning om hvilken behandling, der passer bedst til dig og dine behov. Derfor tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende konsultation til de, der overvejer en kosmetisk behandling.

Hvis du godt kunne tænke dig at vide mere om en bestemt behandling, eller har nogle bekymringer i forhold til dit udseende og gerne vil have hjælp til at skræddersy et forløb, så book en gratis konsultation i dag.

Du kan bestille tid til en gratis konsultation ved at ringe på tlf. 222 666 20 eller klik her for at blive sendt direkte til vores online bookingsystem.