Universet af mikropigmentering har aldrig været større. Det er blevet almindeligt at støde på behandlingerne i din lokale skønhedsklinik og det kan virke fristende at springe på den første, billigste og bedste behandling. Sandheden er imidlertid, at mikropigmentering er en utrolig udfordrende disciplin at mestre og det hurtigt betaler sig at køre langt efter den rigtige behandler. Nogle har måtte sande dette på den hårde måder, desværre. En grundig uddannelse, erfaring, kvalitetsudstyr og de rigtige pigmenter/farver er blot nogle af de centrale faktorer, der afgør hvor godt et grundlag behandleren har for at give dig et kvalitetsresultat.

DE RIGTIGE VÆRDIER

Vores værdigrundlag er kvalitet, individualitet og sikkerhed.

Stor behandlingserfaring, vedvarende videreuddannelse og kun det bedste udstyr, skaber rammerne om din oplevelse hos os. Vi møder dig med et smil og glæder os til at sætte dig og din skønhed i centrum.

INDIVIDUEL BEHANDLING

Fordi ingen er ens, er vores koncept bygget op omkring individuel behandling. Inden for mikropigmentering benytter vi ikke standardiserede skabeloner/vifter til at finde den rigtige form, men designer derimod alle behandlinger i fri hånd ud fra dine egne helt unikke karakterer og konstraster. Vores professionelle behandlere inddrager dig i beslutningsprocessen omkring design, form, fylde og look, således den bedste løsning til netop dig altid opnås. Vi elsker at lytte til dig og finder stor professionel tilfredsstillelse ved at skabe unikke resultater.

KVALITET

Vores leverandør, Ecuri Cosmetics BV i Holland, producerer udelukkende udstyr, pigmenter og produkter af højeste kvalitet. Vigtigheden af ikke at gå på kompromis er en hjørnesten i firmaets business, som har eksisteret siden 1984. Dermatoger og kemikere udvikler vedvarende alt i sortimentet, for at sikre alle de nyeste EU-regler overholdes, at pigmenterne er de bedste på markedet og produkterne hele tiden bliver bedre. Majoriteten af udstyr, farver og produkter produceres i Tyskland for at sikre kvalitet fra top til bund. Vi er beviste om dit ønske om sikkerhed og trykhed igennem hele behandlingsprocessen.

NATURLIGHED

Hos os er det naturlige et centralt område. Målet er altid at skabe et look, så det syner 100% naturligt, uanset omfang af behandlingen. Ikke kun på klinikken, men også på vore uddannelser er naturlighed kontinuerligt i fokus. Vi har specialiseret os i området og udvikler til stadighed på at skabe et endnu mere naturligt look.  Ecuri Cosmetics BV arbejder under samme værdigrundlag, hvilket sørger for alt udstyr, nåle og farver er produceret med naturlighed for øje. Det resultaterer ultimativt i, at vi kan levere behandlinger fra øverste hylde, uanset det er bryn, læber eller scalp pigmentation, du ønsker.

BEDØVELSE

Vi benytter tilpassede bedøvelsessystemer, således det den aktuelle behandling holdes smertelindrende. Bedøvelsen gør, at ingen af vores behandlinger er forbundet med væsentlige smerter.