Logo fra Studio A

Jasmin Melina: Slut med barbering

"Jeg synes voksning af hår gør alt for ondt og jeg ville gerne af med mine uønskede hår permanent", fortæller Jasmin Melina under et af sine besøg til behandler og kosmetisk sygeplejerske, Rikke Kjer Kukkonen.

Væk med barberingsrutinen under bruseren

“Inden min første behandling, var jeg rigtig nervøs, fordi jeg var bange for det gjorde ondt”, fortæller Jasmin Melina, og følger yderligere op:

“Før har jeg prøvet at blive vokset, og det var på ingen måde noget for mig, fordi jeg synes det gør ondt og er ubehageligt”.

Jasmin Melina er en af dem, som har valgt at få et forløb med Permanent Hårfjerning hos Studio A, og dermed kan komme af med uønskede og genstridige hår.

Gevinsterne er flere, og man slipper blandt andet for at skulle barbere sig flere gange om ugen.

Den gennemsnitlige kvinde bruger ca. 2,5 måned af sit liv på at barbere sig og næsten 100.000 kroner i barbergrej og artikler.

Afspil video

Se Jasmin Melina få behandling med Permanent Hårfjerning på ben og under arme.

”Jeg havde aldrig fået lavet flere behandlinger, hvis det havde gjort ondt” – Jasmin Melina

Hos Studio A anvender vi den nyeste teknologi, fordi vi arbejder tæt sammen med tyske laserteknikere, således vi kan levere det bedste af det bedste.

X-Laser 4 MAX anvender hele 4 bølgelængder, i modsætning til de fleste andre klinikker, som bruger en smertetung IPL eller kun har 1 til 3 bølgelængder.

Jasmin Melina fortæller: “Man kan få lavet permament hårfjerning med X-Laser 4 MAX over hele kroppen. Jeg har valgt ben og armhuler, fordi det er de områder, jeg er mest generet af”.

“Det er meget normalt at skrabe sig som en del af rutinen i badet, men det er jeg sluppet for. Det frigør mere tid til min familie og mig selv”, afslutter Jasmin Melina.

Afspil video

Jasmin Melina fortæller om sit forløb med Permanent Hårfjerning hos Studio A.

X-Laser 4 MAX: Effektiv og smertefri

Ingen kompromisser.

Kun det bedste. Sådan er vores klokkeklare konklusion, når vi vælger lasere til vores klinik.

Vi tror på, at glade kunder, som får en effektiv og smertefri behandling, og en behagelig oplevelse med behandleren, gør at folk vælger os til.

“Man kan blive hårfri fra bare 4-6 behandlinger”, fortæller Jasmin Melina i øvrigt også.

Færre behandlinger, gør også dig hurtigere hårfri. Gode resultater er dejligt, men HURTIGE gode resultater, er SUPER dejligt.

Hvis du er nysgerrig på hvad permanent hårfjerning kan gøre for dig, kan du nu booke en uforpligtende snak, ganske gratis, på linket nederst.

Studio-a-1-highres-7498

Få del i kampagnetilbud før alle andre

Sign op til vores nyhedsbrev og få besked 1-2 uger før ALLE andre, således du kan nå at booke i god tid og tage de bedste tider.