Artikel

SILKEBORGS BEDSTE PRISER PÅ RESTYLANE FILLER OG BOTOLINUM TOXIN (BOTOX)

I tiden går priserne kun én vej – nemlig op. Inflationen tager hastigt muligheder ud af hænder på os.

Vi har fundet en vej, hvor vi kan sænke priserne, fremfor at lade dem stige.

Kosmetisk sygeplejersker afholder gratis og uforpligtende konsultation

Af Rikke Kjer Kukkonen

Kosmetisk Sygeplejerske ved Studio A

Behandling for de flere, fremfor de få

Et af de vigtigste elementer i vores hverdag, er at gøre andre mennesker glade. At se smilet, mærke glæden og nogle enkelte gange se lykkestårer, er hvad vi elsker inderligt.

Vi mener, at huske sig selv og forkæle sig selv, er noget man aldrig må glemme. At pleje sig selv og sit udseende kan være som unødvendig krymmel på softicen, som sagtens kan undværes, for nogle.

Det respekterer vi.

Men hører du til dem, som godt kan lide selvforkælelse, kan roligt læse videre.

Vi har sænket priserne på Filler og Botox, permanent, så langt flere kan være med, end før. Det er konsekvensen af vores ideologi om at gøre så mange glade som muligt.

Rikke Kjer Kukkonen
Rikke Kjer KukkonenKosmetisk Sygeplejerske ved Studio A
Læs mere
"Jeg tror helt personligt på, at husker vi os selv, bliver vi også mere for dem omkring os."

Hvad kan jeg få lavet med Botolinum toxin?

Behandlingen er giver ikke altid god genklang, når den møder folkets øre. Det hersker en række fordomme om behandlingen, som er oftest ikke er helt rigtigt.

En af dem vi hører oftest, er at Botolinum Toxin er farligt og det fjerner alt mimik.

Det kunne næsten ikke være længere væk fra sandheden.

Botolinum Toxin type A (Botox) er et naturligt udvundet toksin fra planten clostridium. Det kan anvendes bredt inden for den medicinske verden, fx at behandle overnormal svedproduktion, hyperhidrose, vulvodyni, endomtriose eller spastiske bevægelser.

Lægemidlet, der også har været anvendt kosmetisk i siden 1980’er er gennemtestet, og man har igennem mere end 40 år ikke sporet nogle væsentlige bivirkninger ved behandling.

Mimisk behandler vi altid på et niveau efter dit ønske. Således fjerner vi ikke alt mimik. Det kan dog i sagens natur godt lade sig gøre, såfremt vi overbehandler et helt ansigt.

Som registrerede kosmetiske sygeplejersker ved Styrelsen for Patientsikkerhed, står det dog i kraftig opposition til hvad vi tror på.

Vi er her for at hjælpe mennesker, ikke fjerne mimik totalt. Botox virker kun midlertidigt, lokalt i musklen, og forsvinder med tiden af sig selv. Derfor kan du aldrig få permanente skader.

Som kosmetiske sygeplejersker, er vi oplært grundigt i at ligge Botolinum Toxin korrekt i ansigtsmusklerne. Vi kontrollerer endvidere altid dit resultat af behandlingen 14 dage efter.

De behandlinger, vi oftest foretager, er bekymringsrynken mellem brynene, panderynker og smilerynker ved øjnene.

En klart undervurderet behandling er fjernelse af tandkødssmil, men også reduktion af kraftige tyggemuskler ved kæben.

Du kan også komme af med kraftige halsbånd, næse- og hagerynker og få løftet dine bryn.

Fordelen hos os, er at du får -50% på alle tilvalgsområder, når du kommer til behandling.

Rikke Kjer Kukkonen
Rikke Kjer KukkonenKosmetisk Sygeplejerske ved Studio A
Læs mere
"Med -50% på tilvalgsområder, opnår du en anseelig rabat ved at få lavet det hele på én gang, nu når du alligevel er i gang. Derfor vælger langt de fleste også flere områder til. Rynker mellem bryn, i pande og ved øjne, samt brynløft, er alle tiders populære kombination."

Hvad kan jeg få lavet med Restylane filler?

Restylane Fillers er, med længder, den type behandling, som sætter de største krav til din kosmetiske sygeplejerske.

Hvis Botolinum Toxin er en 2-dimensionel behandling, hvor vi ikke arbejder med fylde, er Restylane Fillers en 3-dimensionel behandling, men et aktivt produkt liggende under huden.

Restylane er opbygget af helt naturlige ingredienser, som hyaluronsyre, der findes naturligt i huden, samt vand og sukkerstoffer. Derfor opløses det over tid, uden bivirkninger.

Læberne er oftest det, som de fleste først tænker på.

Hos Studio A, er vi dog langt mere alsidige i vores repetoire af behandlinger.

Kæbelinje og hage fylde/korrektion er noget, vi har set folk tage til sig. At få defineret det nedre ansigt med lidt skarpere kanter, men stadig bløde konturer, gør en stor forskel, når det feminine skal fremhæves.

Kindbenløftet, som også helt eller delvist fjerner furerne fra næse til mund, går aldrig af mode.

Der er dog én behandling, som har vundet ind som ingen andre.

Rander under øjne kan vi nemlig også fjerne med Restylane Filler. Vi løftet den sene, som skaber et nedadgående træk, der er skyld i fordybningen under øjnene.

Det er en yderst avanceret behandling, og derfor noget, der sætter store krav til din behandler.

Vi har haft på fokus at være mestre i denne behandling fra første dag her i klinikken. Derfor er dette en behandling, som vi elsker inderligt.

Næsten 50% vil få gavn af en Restylane behandling af rander under øjnene – både mænd og kvinder!

Rikke Kjer Kukkonen
Rikke Kjer KukkonenKosmetisk Sygeplejerske ved Studio A
Læs mere
"Vidste du, at næsten 50% vil få gavn af en behandling af rander under øjnene?"

Hvordan kommer jeg i gang?

Ansigtsanalyse af Rikke

Uanset, om du har prøvet Botolinum Toxin eller Restylane Filler (eller bare filler) før, starter det altid med en obligatorisk konsultation, som både er gratis og uforpligtende.

Her lytter vi til dine behov og ønsker, du får svar på dine spørgsmål og samtidig foretager vi en komplet ansigtsanalyse, der sikrer du får den bedste anbefaling, inden du siger ja til et forløb hos os.

Vi planlægger omhyggeligt et forløb, som skal matche dine forventninger, leve fagligt op til hvad der er forsvarligt og så er det ikke for alle, at penge hænger på træerne. Det forstår vi, og derfor skal det foregå i det tempo, som du mener er det rigtige.

Efter 48 timer kan vi lovmæssigt starte forløbet op. På behandlingsdagen, gennemgår vi nok engang den skræddersyede plan, for at sikre os, at der er forventningsafstemt.

Vi elsker at kræse om de mennesker, som kommer hos os. At skabe en faglig fantastisk oplevelse, der samtidig er tryg og tillidsfuld, er de kardinalpunkter, vi sigter efter hver eneste dag.

Hvis du har fået mod på at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Kan du booke på linket nedenfor.

Fordi.

At starte med en samtale. Løs, nysgerrig og uforpligtende eller målrettet. Det er op til dig.

Rikke Kjer Kukkonen
Rikke Kjer KukkonenKosmetisk Sygeplejerske ved Studio A
Læs mere
"Den gratis og uforpligtende konsultation er ikke kun et lovkrav. Det er et must, hvis der skal skabes tryghed og tillid mellem mennesker. For i sidste ende, er det en enorm tillidssag at lægge sit ansigt i andres hænder."