Er du seriøs med din Anti-Age behandling og ønsker de absolut mest effektive resultater?

X-Lite giver dig hidtil uset foryngelse af huden, uden bivirkninger eller efterfølgende rødme, men tværtimod et øjeblikkeligt resultat, der er til at tage og føle på. X-Lite Anti-Age Skintightening fjerner dine linjer og rynker på de behandlede områder, hvorefter drømmen om en følelse af et ungt udseende, ultimativ skønhed og en exceptionel velplejethed imødekommes. Behandlingen er det bedre, og mere naturlige alternativ til ansigtsløft, og er en luksusbehandling inden for skønhed, der giver dig dét resultat, du altid har ønsket.

 

 

 Ydermere er behandlingen ekstremt sikker, og tager blot 70 minutter.

X-Lite Anti-Age behandling er opdelt i to faser. I første fase behandles med infrarøde stråler, som transmitterer energi ned til de underliggende celler i huden, hvorefter en kemisk kædereaktion starter. Collagenproduktion, øget stresstærskel for huden, men hovedsageligt stimulation af stofskifte, er nogle af disse processer. En behagelig følelse af overfladisk varme vil spredes henover huden. Fotodynamisk foryngelse er en evidensbaseret teknologi, som med stor succes behandler bl.a. hudaldring og hyperpigmentering. Infrarød behandling gentages 3-4 gange pr. område for en optimal stimulus.

Fase to består af RF-Bipolar radiobølgeenergi i kombination med varme og vacuum af huden. Behandlingen stimulerer molekylevibration, som frigiver energi, og dermed ilt, fra hudcellerne. Huden varmes op til 42 grader, hvorpå en langsom forkortning af fibervævet, specielt collagenfibrene, sker. En syntese af collagen og ny produktion af collagen opstår, som giver den ønskede effekt af tonet hud.

Resultatet er en yderst positiv virkning på produktion af collagenceller og de elastiske fibre, der tilsammen bidrager til et væsentligt løft af hele ansigtet.

Efter behandlingen vil du opleve stort velvære og vigtigst af alt, se en del af resultatet i spejlet med det samme. Din hud vil have en smuk glød, samtidig med at yderligere processer er igangsat. Du vil være klar til at gå på arbejde, møde dine venner og veninder eller deltage i sociale sammenhænge med det samme efter behandlingen.

Anti-age behandling bliver gradvist mere og mere populært blandt stadig yngre aldersgrupper. At holde huden ung, stærk, smuk og sund er på næsten alles agenda i dag. X-Lite Anti-Age Skintightening henvender til sig ALLE, som ønsker at opnå en fantastisk smuk hud, uanset køn og alder.

Vi anbefaler, at behandlingen gentages 1-2 gange ugentligt i starten, herefter 1 gang ugentligt, og du totalt set får 6-10 behandlinger for det bedste resultat. 4-6 måneder efter behandlingsstart vil resultatet toppe, og typisk holde i op til 3 år. Løbende genbehandling kan forlænge holdbarheden væsentligt.

Du kan med fordel købe et klippekort på 6 behandlinger og spare yderligere 15% udover kombinationsrabatterne!

Af hensyn til størst mulighed tryghed og eventuelle kontraindikationer, book altid en GRATIS konsultation inden opstart på dit X-Lite Anti-Age Skingtightening forløb. Det er vigtigt for os, at du føler dig velinformeret og sikker i dine valg.

Du kan booke din gratis konsultation ved at klikke her. Alternativt, er du altid yderst velkommen til at ringe til os for yderligere information eller booking på tlf. 222 666 20.

PRISER kan også ses på ovenstående link og starter ved 1950,- pr. behandling før rabatter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til denne nye generation af Anti-Age behandling.