Logo fra Studio A

Camilla ville gerne af med de fine linjer i ansigtet og forebygge rynker

Bekymringen for rynker og ønsket om fine linjer kender mange, og der findes et utal af muligheder – nogle mere effektive end andre. Med en rynkebehandling med botox, fandt Camilla en løsning, som har garanteret virkning. Læs mere om Camillas historie.

DET NATURLIGE LOOK ER VIGTIGT FOR MIG

”Jeg får lavet botox i en alder af 28 år for at udglatte de små linjer i mit ansigt, men også for at forebygge de rynker, der kommer med alderen.”

For mig er det naturlige resultat vigtigt. Jeg er kun 28 år, og når jeg siger til folk, at jeg får lavet botox, så tror de fleste ikke på mig. Det er jo egentlig det, jeg går efter. Det er stadig så naturligt, at man ikke kan se, at jeg får lavet botox. Så jeg er virkelig glad for resultaterne!

Jeg møder også tit en fordom omkring botox. Mange tror, at man mister mimikken i ansigtet, men det oplever jeg ikke. Hos Studio A får man vejledning af fagligt dygtige behandlere, der guider én, så jeg opnår lige præcis det resultat, jeg gerne vil have. På den måde føler jeg, at hele oplevelsen er skræddersyet til mig.

ET HØJT FAGLIGT NIVEAU OG VEJLEDNING GØR MIG TRYG VED RYNKEBEHANDLING

Det betyder meget for mig, at når jeg kommer her, så bliver jeg taget godt imod, og jeg er med i hele processen – lige fra, at behandleren sætter prikkerne på mit ansigt til, at hun gør opmærksom på, at hun stikker. Og så er det selvfølgelig en kæmpe bonus, at behandlerne er rigtig søde, og at omgivelserne er rare.

Når jeg får lavet botox, er det vigtigt for mig, at behandlerne er fagligt dygtige, at resultatet bliver naturligt, og at jeg føler mig i trygge hænder hele vejen igennem.

Vil du ligesom Camilla gerne opnå naturlige resultater, men også samtidig forebygge og minimere rynker? Så book en tid til en gratis og uforpligtende konsultation.

Studio-a-1-highres-7498

Få del i kampagnetilbud før alle andre

Sign op til vores nyhedsbrev og få besked 1-2 uger før ALLE andre, således du kan nå at booke i god tid og tage de bedste tider.