MESOLIPS

Ønsker du dig smukke, fyldige og symmetriske læber, så kan vi hjælpe dig. Behandlingen Mesolips giver et naturligt resultat baseret på små injektioner af en naturlig fugtopbyggende gel langs læbekanten.

SMUKKE LÆBER - HELT NATURLIGT

Behandlingen Mesolips hos Studio A laves med en Mesogun, som er en tyskproduceret kvalitets ‘gun’, som sikrer korrekt dybde og dosering af produktet. Der injiceres små doser af Hyalderm i læbekanten, dr giver en naturlig blødhed i det øverste hudlag. Resultatet er smukke, smidige og fyldige læber.

TRYGHED OG VEJLEDNING

Vi gør alt for, at vores kunder føler sig godt tilpas igennem hele deres forløb – det betyder faktisk alt for os.

Er du i tvivl om forskellen på læbebehandlingerne True Natural Lips med ikke-permanent filler og Mesolips, så kan du altid få en gratis og uforpligtende konsultation med vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker.

pris for Læbeforstørrelse

Konsultation (lovpligtig 48 timer inden behandling)0 DKK
True Natural Lips2.900 DKK
Mesolips2.500 DKK

Vigtig information

Vi tilbyder finansieringsløsninger med budgetsikkerhed

Med en delbetalingsordning via Sundhedskonto (Resurs Bank) er det muligt for dig at dele din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.

Læs også om

Vælg behandlinger, der virker!

Vælg behandlinger, der virker!

Vi har altid ønsket at bevare huden smuk og spændstig, og alligevel er der meget få behandlinger, der virker i dybden. Læs her, hvorfor vi har valgt at arbejde med både botox, filler og laser, når vi skal hjælpe din hud bevare sin naturlige glød og fylde – og der er nemlig dokumentation for at det virker.

Smukke læber, tak!

Smukke læber, tak!

Hvordan synes du smukke læber skal se ud? Skal de være fyldige, have en tydelig amorbue eller bare være helt naturlige og symmetriske? Uanset hvad du synes bedst om, så kan vi hjælpe hos Studio A. Læs mere her, om hvordan vi med filler kan forme dine læber, lige som du gerne vil have dem.